Nu dorm așa, dar ca să răspund la întrebare - nu, penisul nu are nevoie de spațiu ca să se scoale.
Nu dramatizezi doar ca ai minte de gaina...
Pai iti alegi masura chilotilor sa fie cat de cat confortabili si cand ai erectie! La asta nu te-ai gandit? Auzi la el, nu poarta chiloti
si ce porti izmene/pijamale vara? sau cum dormi vara? asta da intrebare...
Dupa cum zice si mihai69 tu cred ca esti fata de aceea vorbesti aberatii pai pl nu sta ca o creanga inspre fata ci mulat de corp, nu ai nevoie de chiloti extralargi
Dar na ori esti fata ori n-ai purtat chiloti in viata ta nu de 7 ani cum zici... si apoi cum dracu sa dormi dezbracat, locuiesti cumva singur in acea casa? poate intra cineva peste tine sau orice... oricum ar fi esti cam ciudat!
Sunt barbat man, iar mie imi pare ca sta chinuita, daca e indoita. in sensul ca, cand este in erectie, la mine e dreapta...si nu are loc sa fie la maxim stand in chiloti.
Am auzit cazurile alea in care unii barbati au penisul indoit, de asta imi era frica.
Dar oricum nu imi place sa stau in chiloti efectiv, nu ma simt eu comod.
Ce problemă mare ai și tu!
Fiecare cum este obisnuit. Eu unul am o erectie normala. Nu este suprimata de un amarat de chilot
Yuppiiiii
Nu sunt interesat de sausage party.
Mie imi sta bine n-am probleme, ia ti niste pantaloni mai largi pe tine si la fel si boxeri, sau masturbeazate cand ai erectii