| Sawarekh a întrebat:

Am si eu o intrebare ciudata si amuzanta.

Cum de pot dormii barbati cu chilotii pe ei...ca apar erectiile spontane?

Penisul nu sufera daca nu poate avea spatiu?

Eu de 7 ani nu mai dorm cu chilotii pe mine, mi se pare foarte incomod + ca nu respira zona respectiva...mai ales cand apar erectiile chiar cred ca este o problema serioasa.

Nu pot sa inteleg. dramatizez asa rau sau credeti ca este justificata intrebarea mea?

15 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu dorm așa, dar ca să răspund la întrebare - nu, penisul nu are nevoie de spațiu ca să se scoale.

| Sawarekh explică (pentru mihai69):

Nu stiu ce sa zic, cand e erectia la maxim, sta foarte chinuit in chiloti, cred ca asta va afecta.
Eu prefer sa dorm fara chiloti din mai multe motive

| mihai69 a răspuns (pentru Sawarekh):

Te-ai gândit vreodată că, cu cât este mai „inghesuit", cu atât se simte mai bine?!?winking
E greu să realizezi asta fată fiind.

| Sawarekh explică (pentru mihai69):

Hei, sunt barbat si am un penis destul de marelaughing poate de aia imi pun problema asta, de aia am dificultati si nu ma simt comod.

| lpavel a răspuns:

Nu dramatizezi doar ca ai minte de gaina... laughing
Pai iti alegi masura chilotilor sa fie cat de cat confortabili si cand ai erectie! La asta nu te-ai gandit? laughing Auzi la el, nu poarta chiloti laughing si ce porti izmene/pijamale vara? sau cum dormi vara? asta da intrebare... laughing

| Sawarekh explică (pentru lpavel):

Ce low-iq esti, sincer... exista chiloti sa se intinda asa rau, incat ca erectia sa fie la maxim? Si daca tot port ceva larg, mai bine port niste pantaloni mai largi si ma simt mai relaxat.

| lpavel a răspuns (pentru Sawarekh):

Dupa cum zice si mihai69 tu cred ca esti fata de aceea vorbesti aberatii laughing pai pl nu sta ca o creanga inspre fata ci mulat de corp, nu ai nevoie de chiloti extralargi laughing Dar na ori esti fata ori n-ai purtat chiloti in viata ta nu de 7 ani cum zici... si apoi cum dracu sa dormi dezbracat, locuiesti cumva singur in acea casa? poate intra cineva peste tine sau orice... oricum ar fi esti cam ciudat! laughing

| Sawarekh explică (pentru lpavel):

Sunt barbat man, iar mie imi pare ca sta chinuita, daca e indoita. in sensul ca, cand este in erectie, la mine e dreapta...si nu are loc sa fie la maxim stand in chiloti.
Am auzit cazurile alea in care unii barbati au penisul indoit, de asta imi era frica.
Dar oricum nu imi place sa stau in chiloti efectiv, nu ma simt eu comod.

| lpavel a răspuns (pentru Sawarekh):

Dupa cum am zis: NU sta indoit sta mulat de corp in sus, in lateral oriunde! Normal ca nu se indoaie daca e teapan laughing Esti barbat dar nu te inteleg... laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Sawarekh):

Ce problemă mare ai și tu!

| StoicAnalysis a răspuns:

Fiecare cum este obisnuit. Eu unul am o erectie normala. Nu este suprimata de un amarat de chilot laughing

| hornyboy67Gheorghealexgabrielsm a răspuns:

Hai sa dam o petrecere fara chiloti pe noi

| StoicAnalysis a răspuns (pentru hornyboy67Gheorghealexgabrielsm):

Nu sunt interesat de sausage party.

| farcry444 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Mie imi sta bine n-am probleme, ia ti niste pantaloni mai largi pe tine si la fel si boxeri, sau masturbeazate cand ai erectii