| Qrina a întrebat:

Am si eu o problema. pentru mine e foarte mare, penrtru altii poate ca e chiar minuscula. deci am 15 ani( la vara fac 16). si pina acum nu am avut asa sa zic nici o relatie asa mai serioasa. Este adevarat ca multi tipi mi-au dat de inteles ca ar vrea sa fie cu mine, dar eu nu am acceptat deoarece problema mea este in parintii mei. Ei sunt mult prea grijulii si nu ma lasa sa fiu deloc independenta. Sunt o fire da, poate prea rebela, dar nicidecum nu sunt incoerenta si stiu bine ce fac. Tatal meu pina acum nu este de acord ca eu sa ies prea mult cu prietenii si sa merg la petreceri sau ceva de genul asta. si uite ca pina acum, de cite ori am mers la vreo discoteca de zi sau ceva asemanator, am mers fara sa fi stiut tata.
problema mea este ca acum as vrea sa incep o relatie cu un baiat pe care il plac la nebunie, dar mi este frica, asa cum v-am spus mai devreme pina acum nu prea am avut asa relatii seriose, si deci nu stiu sa sarut, iar asta ma ingrijoreaza un pic, nu prea am idee de cum ar trebui sa vorbesc cu un baiat la o intilnire.
sau in general cum ar trebui sa fiu cu el. Daca ar citi vreunul din prietenii mei acest text, probabil ar spune ca sunt tampita, ca ei nu prea cred sa fiu eu asa. dar sincer ma doare sa ma gindesc ca sunt astfel. Ajutati-ma, va rog, ce sa fac?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pana la 18 ani nu ai voie, din punct de vedere legal in baruri, cluburi sau discoteci, deci ar fi foarte bine sa nu te duci pe-acolo. Te poti trezi oricand ridicata de politie si atunci chiar ca ar fi extrem de grav.
Varsta de 16 ani este o varsta la care marea majoritate a fetelor nu a sarutat niciodata, asa ca e absolut normal sa nu stii sa saruti. De altfel ma indoiesc ca un baiat se asteapta de la o fata de 16 ani sa aiba experienta in sarutat. Asadar, nu te ingrijora, fi naturala si inocenta cum e normal sa fii la varsta ta si sigur baiatul acela va aprecia.

| Alisa a răspuns:

Uite hai sa iti zic ceva. eu am 18 ani si am fost exact la fel ca tine si inca sunt, adica nici ai mei nu mi-au dat voie sa merg nicaieri cu toate ca eu sunt foarte rebela din fire si abia acum am primul meu prieten. ca nu stii sa saruti nu e nicio problema pentru ca totul, absolut totul va veni de la sine. acel sarut va fi ceva magic pentru tine si la prima intalnire comporta-te cum esti tu de obicei. nu trebuie sa faci absolut nimic ca sa il impresionezi pentru ca daca el te place sau te iubeste este din cauza a ceea ce esti tu. trebuie sa fi tu insuti. si eu imi faceam astfel de griji si gandeste-te ca la eu am 18 ani si abia acum a fost primul meu sarut. asa ca nu iti mai fa griji degeaba. bafta:*

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Deja sunt prea multe întrebări de genul "ce să fac"... după mine, nu trebuie să programezi nimic dinainte, mai ales ceva de acest gen, deoarece dacă un singur lucru minuscul din acel program va merge prost, tu vei începe să te panichezi şi îţi pierzi toată încrederea. Dacă îi place şi lui de tine mai cheamă-l prin oraş, mai mergeţi la un suc ceva, nu neapărat la discoteci sau altele...ai putea vorbi şi cu părinţii tăi despre aşa ceva pentru că ei te cunosc cel mai bine şi ar putea să îţi dea un sfat mai bun ca noi, necunoscuţii de pe acest site.
Oricum, eu sunt alături de tine şi îţi recomand să faci ceea ce îţi zice instinctul, dar nu înainte să îl treci prin sita raţiunii!happy

| sweetygirl a răspuns:

Am avut si eu problema cu parinti... dupa nenumarate certuri si lacrimi au acceptat sa ies si mai tarziu din casa, iar in privinta prietenului l-am luat frumos de manuta si l-am prezentat parintilor, la o intalnire vorbiti despre orice. Cu prietenul meu vorbesc si despre sex si suntem impreuna de 1 an. Sarutul il inveti, ca sa devii experta in french kiss jucati-va unpic cu limbile in aer nu in gura, prietenului meu ii place.