|

Am vazut ca se plang multi pe TPU si nu numai ca au fimoza. Asa ca ma gandeam ca daca e normala de fapt fimoza? Adica cred ca exista 2 tipuri de oameni:cei cu fimoza si cei fara fimoza, asa cum sa zicem exista oameni inalti si oameni scunzi.

Voi ce parere aveti? In plus, ce probleme REALE are fimoza? Adica doar ai capul penisului acoperit, nu e un dezavantaj

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Fimoza nu are legatura cu inaltimea. Cei care posteaza pe aici, nu fac diferenta intre a fi virgin si a avea fimoza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exact, adica exista oameni cu cataracta si oameni fara, asadar cataracta este normala. logica este impecabila.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RoCkKiD):

Logica de GAGA rolling on the floor rolling on the floor. Este specificat cat se poate de clar ca este vorba de anumite BOLI care pot afecta diverse organe. Insa in cazul in care, in mod logic nu-i asa laughing, ai ajuns la concluzia precizata, ca un individul care are ochiul afectat de cataracta este la fel de SANATOS ca si cel cu ochii neafectati thinking ma vad nevoit sa ma abtin de la orice alt comentariu.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RoCkKiD):

sad

Mi-ai luat-o inainte. Voiam sa dau un raspuns asemanator.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru corbulalbrosu):

1. Nu inteleg ce te-a facut sa presupui ca raspunsul era pentru tine?

2. Cred ca esti singurul om care a citit chestia aia si n-a sesizat sarcasmul. happy

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fimoza nu-i normala, fiind o anomalie genetica cu care te nasti, dar este usor de remediat, daca mama iti face control cand esti bebelus si actioneaza atunci.
Daca nu are habar si ajungi la pubertate, atunci apar problemele si este nevoie de interventie chirurgicala, sa-ti elibereze cuculetul, dandu-i voie sa creasca si ca sa-l foloesti la urinat si sex, mai tarziu.

Vad ca nu ai citit nimic despre fimoza, asa ca, citeste aici:

https://www.reginamaria.ro/dictionar-de-afectiuni/fimoza

https://www.medlife.ro/......teaza.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fimoza reprezinta o boala a penisului si poate sa apara in unele cazuri exact la fel cum unii sufera de strabism care afecteaza ochii, sau sa fie balbaiti, caz in care este afectata vorbire, autismul, etc. etc. Unii dintre baietii chiar din momentul nasterii pot sa sufere de aceasta boala care le afecteaza intr-o anumita masura penisul. Afectiunea exista un cazul unui numar destul de mare de copii, insa din fericire in majoritatea cazurilor fimoza este usoara de gradul 1 sau o fimoza medie de gradul 2. Numai in cazul unui numar destul de mic de baieti la nastere fimoza este grava de gradul 3 sau o fimoza severa de gradul 4. In cazul fimozei grave sau a celei severe datorita faptului ca preputiul NU poate fi retractat peste glandul penian nici atunci cand penisul este in starea sa naturala, normala, adica flasca, de regula apar complicatii cum ar fi :
- BALANITA care apare in cazul in care se produce INFLAMAREA mucoasei glandului penian,
-- BALANOPOSTITA, adica INFECTIA care apare la nivelul epiteliului mucoasei preputiale.
Aceste inflamatii si infectii de obicei reprezinta urmarea unei suprainfectii care poate fi de natura bacteriana sau fungica. Se produc in cazul in care smegma aparuta si inmagazinata intre preputiu si gland nu poate fi indepartata prin spalare si drept urmare componenta grasa din smegma intra in descompunere sub influenta bacteriilor.
De asemenea preputiul foarte stramt si limitat ca dimensiune, impiedica atat cresterea in lungime cat si dezvoltarea normala a penisului. De asemenea apare senzatia de disconfort sau durere in timp ce este intretinut actul sexual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează