anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vorbit cu "iubitul" meu de care va ziceam si imi zice ca tine la mine. dar ca ar trebui sa ii mai dau putin timp sa se decida daca are nevoie de mine sau nu. Avem fiecare 20 de ani cred ca am ajuns la o varsta cand ne putem da seama ce vrem de fapt. nu stiu de ce el este atat de complicat si vrea sa ma duca pe mine de nas. el vrea sa ramanem despartiti dar si prieteni. cred ca fatada asta de "prieteni" este de fapt o fereasta deschisa pentru el. probabil asa crezand ca o sa pot accepta mai repede sa fim din nou impreuna. sau nu stiu ce vrea de fapt. voi ce zice`ti?

Răspuns Câştigător
| adeana a răspuns:

Of of. ai 20 de ani. e momentul sa stii tu ce e mai bine pentru tine, sa iesi unde ai chef, cu cine ai chef. nu sa stai acasa sa astepti un nehotarat. Daca "are nevoie de tine"? Pentru ce? Esti back-up?
Daca iti place tipu asta da-i un ultimatum. ori sunteti ori nu sunteti impreuna ACUM, nu maine sau peste 1 luna sau cand are el chef.
Si sa stii ca mai sunt o gramada de tipi, poate mai faini. sau care te-ar trata asa cum meriti happy

3 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu zi`c ca si eu te-as putea cuceri la ce fel gandesti. N-o mai fa pe nevinovata si maturizeaza-te, 20 de ani e-o varsta in care ar trebui sa simti anumite lucruri. Si-n primul rand, ar trebui sa stii sa scrii, dar trecem peste aspectul asta.

| Crisu_8081 a răspuns:

Stiu replicile astea ieftine mult prea bine "Tin ft mult la tine, dar nu mai stiu ce vreau.Hai sa fim prieteni!". Lasa-l cu tot timpul din lume, parerea mea happy Baieti sunt destui pe lumea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti spun eu dar nu te supara ca n-are nevoie de tine.