Cel mai bine..stopati tot!
Odata ce v-ati despartit, zice ca nu te mai iubeste si ca nu se mai simte atras de tine, dar ati ramas prieteni si te tot suna, se intereseaza mult de tine etc bla bla, pai ce poti intelege din aia? Ori te mai iubeste ori nu? Ce motiv de despartire e asta, daca el fix opusul arata(adica zice ca nu te mai iubeste, dar arata fix asta!)...
Stopati tot, iesi din zona asta de ciudatenie si fa-ti viata calumea...nu cu cineva ce se desparte de tine, dar pe urma e numai dupa curul tau!
Nu stiu ce ar trebui sa faci tu, dar iti spun ce as fi facut eu. Daca partenera mea s-ar desparti de mine, indiferent cat de mult as iubi-o, as face tot ce pot sa evit orice contact cu ea, fix din acel monent cand imi spune ca nu se mai simte atrasa de mine. Daca mi-ar veni si cu textul jignitor ca vrea sa ramanem prieteni, i-as intoarce spatele ostentativ si as pleca fara sa ma uit inapoi.
Nu, îți pierzi vremea, rupe orice legătură cu el. Nu vrea nimic serios da nici nu vrea sa ai de ce sa ii reproșezi peste câțiva ani ca el te-a ținut încurcată. Dacă te-ar iubi s-ar căsători cu tine.
Este clar ca nu te iubeste si nu te mai vrea in viata lui, facandu-se liber pentru a iesi cu late fete, dar vrae sa fiti prieteni, ca sa profite de naivitatea ta, sa aiba sex cand vrea el.
Ce trebuie tu sa faci este sa-i dai un sut in fund si sa-ti cauti un altul, care te iubeste, respecta si este doar al tau.
Cu jigodii de acest fel nu merita sa te impaci, fiindca nu te iubeste si nu merita sa stai alaturi de cineva care nu va fi niciodata al tau.
Nu mai plange dupa un gunoi, ca nu merita nici o ceapa degerata. Tu chiar nu vezi ca nu te vrea deloc in viata lui?
Buna.E o idee extrem de neinspirata sa tot insisti cu impacarea.Prietenie poate fi abia dupa ce ati trecut amandoi peste ce a fost, in niciun caz acum.