| ● Ďعw a întrebat:

Atunci and l-am injelat tot asa treceam printr-o perioada proasta...si-mi zice ca ma iubeste. cand e agresiv mai tarziu ii pare rau si m roaga sa stau cu e ca e vrea sa plec(nu sa-i dau papucii sa plec de la el).
nu vrea sa mai iesim afr ca nu-i place vrea doar sa stau la el acasa...cand ne inelegem bine m iubste si mi-a arata dar e si nesimitit.
azi de ex m-am dus in statie si el trebuia sa ma ia... l-am sunat de 100 d ori si mi-a raspuns f greu sa-mi zica cai la wc si nu poate sa vina sa ma duc singura si i-am zis nu cas caini la el la scara si foarte multi baieti care`s golani si care ma critica non stop... a enervat si mia inchis in nasstraight face
si maine trebuie sa plece pentu o saptamana simi face asastraight face

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Reformulează întrebarea, preferabil în româneşte şi nu în klingoniană şi te-ajutăm cu cea mai mare plăcere.
Numai bine.

| Crisu a răspuns:

Daca l-ai inselat pe prietenul, ce pretentii mai ai? sincer acum nu te inteleg chiar de loc.ai pretentii din partea lui, dar cred ca de fapt problema e la tine.lasa ca saptamana asta o sa ajute, o sa te faca sa realizezi ce sentimente ai.

| thereforyou a răspuns:

Nu e nici o intrebare?! Aaa cred ca ai vrut sa scoti in evidenta faptul ca esti o c.rva jegoasa care isi inseala iubitul.

| lemmon a răspuns:

Si totusi.nu inteleg catre-i intrebarea...straight face

| ● Ďعw explică:

Daca vrea cineva sa ma ajute sa-mi dea sfaturi
sa lase id de mess...
daca nu lasati com

| alinutzaa_8242 a răspuns:

Lasa-lllllllllllll...