Organismul femeii reactioneaza altfel de la persoana la persoana, unele se uda mai tare, altele tremura, altele se incordeaza, altele nu au nicio reactie
Da tati" valuri valuri vine orgamu-l, trebui sa faci sex in cizme, si cand ai prins valu ai plecat cu el ca si surfer-ii!
Ma dar de ce esti tu asa rau? La fiecare user comentezi aiurea.
Păi cum ai vrea să le răspundă unor copii de 13-14-15 ani?
Nici nu știu ce e ăla orgasm și vorbesc despre el... sunt femei la 25-30 de ani care nu au experimentat un orgasm datorită că nu au avut un partener în firea lui, dar astea mici. Logic că îți vine să te iei de ele și să faci mișto.
Ei intreaba pentru ca nu stiu si e de datoria noastra (celor mai mari) sa ii ajutam si sa ii indrumam...nici noi nu am fost nascuti invatati sa stii, si noi eram la fel de prosti la varsta lor pana cand cineva ne-a indrumat si am ajuns unde am ajuns.
Corect?
Ne-a îndrumat dar după o vârstă. Nu putem discuta cu un minor despre sex, e imoral din toate punctele de vedere. Userii mai trebuie să se gândească și înainte să posteze. Nu zic numai în cazul de față ci și în general și cred că ești de acord cu mine. Le dam detalii, le dam sfaturi cât putem și ne permitem.
Generația asta a explodat dintr-o dată, au crescut cu gândul la sex, cu gândul la iubiți, iubite! E jale!
Pe "vremea" noastra nu vorbeam de sex la 13-14 ani dar ce putem face in zilele de azi? Ne modelam dupa ei, copii nostri se vor naste/s-au nascut in generatia noua (2000) si nu ii putem creste dupa cum am fost crescuti noi - anturajul si lumea de azi ii va strica oricum.
Asa se intampla cu fiecare generatie, in 1800 oamenii erau mai destepti pentru ca nu aveau calculatoare care sa calculeze pentru ei, calculau cu "ana are 3 mere ii da ioanei 2 cate raman?" acum dai search pe google "cu cate mere a ramas ana" sau intrei pe TPU pentru ca nu mai esti in stare sa gandesti.
In plus uita-te la fetele de 13-14 ani cum arata, le dai 20-21 - e si din cauza mancarii, aerului, mediului in care traiesc.
Noi la 12 ani aratam de 12 nu de 21.
Dar ce poti face......decat sa ajunga niste prosti rebeli si sa ne strice noua copii mai bine ii indrumam asa cum stim noi mai bine
nu?
Asta e, mereu m-am gândit și mă gândesc ce-o fi de acum înainte. Asta e situația îi acceptăm așa cum sunt.
Sa inteleg ca te-a deranjat faptul ca te-am "corectat"oarecum? da te-am corectat pentru ca a sunat tare haios sfatul tau dat unei persoane care-i nu i-ai citit numele, si sfatul a sunat tare amuzant, da asta nu este de rau, te poti amuza si tu pe seama asta, si eu cand o dau in bara ma amuz cu ce-i din jur pe tema mea! Sa fi iubita! papa
Bun raspuns.
Nu m-a deranjat nimic - era vorba de restul. Nu trebuie sa fii rau ca se invata si ei sa fie rai (ca's mici si se iau dupa cei mari) si cu rautatea unde ajungem?
Mai ne plangem ca vrem sa schimbam lumea intr o lume mai buna...dar nu incepem cu noi.
si tu sa fii iubit.
Tu nu vrei sa intelegi o chestie, dramatizezi prea tare, verifica profilul fecaru-ia care pune cate o intrebare "bomb"de te ufla si rasul si plansu-l sa vezi daca au o intrebare serioasa, da in fine."sunt pusi pe coace"(glume)
sopranaCadaverica întreabă:
anonim_4396 întreabă: