| Duster_2983 a întrebat:

Azi a venit prietena mea la mine acasa si am ramas singuri si ne-am decis sa o facem, ea e in a 5a zii de menstruatie (stop), am facut-o neprotejat si sunt sigur ca nu mi-am dat drumu in ea... poate ramane insarcinata? niste semnale care pot defini daca a ramas sau nu insarcinata? Va rog astept raspuns, suntem aman doi ingrijorati crying imi pare rau daca am avut greseli de ortografie dar tremur tot, nu doresc la nimeni senzatia asta!

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca poate ramane insarcinata, dar riscul este mic, cam 5%. nu inteleg de ce tremuri tot, ca doar nu ai fost violat, fortat. Nimeni nu e atat de prost sa faca sex neprotejat daca nu isi doreste copil, asa ca potoleste-te si comporta-te normal, ca un viitor potential tatic fericit. primul semn ca ar fi insarcinata, daca este, va fi absenta urmatoarei menstruatii.

| costellodonatz a răspuns:

Cand n-ai bani de prezervative sau nu te duce capul la ce folosesc 1+1=3, intotdeauna!

| Duster_2983 explică (pentru costellodonatz):

Crede-ma ca m-am gandit la asta, bani ar fi fost ultima grija, dar... voiam sa fim mai apropiati...

| subfocus a răspuns:

Hmm ce aer clasic au intrebarile astea cu poate ramane insarcinata... imi aduc aminte de liceu

nu are nimic. daca are iti trimit eu banii de avort ii 400 de lei

| napoleon16 a răspuns:

Daca va mancat in fund sa faceti actiune... suportati consecinte... laughing

| Gur1tza a răspuns:

Pff.poti sa stai(stati) linistiti ca nu v-a ramane. doar daca esti foarte sigur ca nu ti.am dat drumu la ea.

| Florin12701990 a răspuns:

Nu e însărcinată

| xXxDyaxXx a răspuns:

Nu poate ramane insarcinata mai ales ca era pe ciclu.cel mai probail e sa nu ii mai vina urmatoarele zile...da nu ramanewinking

| Duster_2983 explică:

Nu sunt exact sigur( am scos-o inainte sa am orgasm ), si nu face avort nici in ruptu capului prefer sa mor si sa imi vand organele si sa il poata creste ( suntem facuti sa avem urmasi nu? daca nu ai grija de copii tai atunci de cine? ) [am 17 ani ]

| Duster_2983 explică:

Deci 100% sigur nu sunt ca mi-am dat sau nu drumu... Orgasm nu am avut doar un inceput de orgasm,