| liliana_7260 a întrebat:

Baieti, vi se pare ok ca o fata de 16-17 ani sa se culce cu prietenu dupa 2-3 saptamanistraight face? Cunosc un caz similar si vreau sa stiu alte pareri

Răspuns Câştigător
| aLyNutZu_6169 a răspuns:

Mi se pare ca acea fata este prea imatura
si eu am 14 ani si nu as intretine contacte sexuale cu o asa persoana

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat intelege ca e doar pentru placere fizica, ca face sex, nu dragoste, ca se foloseste si este folosita de celalalt pentru placere si atat, e in regula (desi e minora si asta e cam grav). Insa mi se pare o tampenie sa iti asumi riscuri atat de mari (cancer de col) pentru o placere de o ora.

| Flav a răspuns:

Nu! Dar daca vrei sa alergi din p...in p... n-ai decat! (erata:din polen in polen)

| Cypronge a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu viata si cu corpul lui, si sexul este ceva normal, la 16 17 ani e ok intr-un fel pentru ca vad ca in ultima vreme varsta la care fetele intretin relati sexuale devine din ce in ce mai mica.
Dar indiferent de varsta la care o fata se decide sa intretina o relatie sexuala trebuie sa stie si riscurile la care se supune cum ar fi riscul de a se inbolnavi de la partener in cazul in care el este purtator de o boala venerica, si mai e si riscul unei sarcini nedorite, o fata poate ramane insarcinata si daca este primul contact sexual, si daca face sex in timpul menstruatiei si daca partenerul nu ejaculeaza inauntru, asa ca pentru binele tau foloseste un prezervativ.

| Marlanu a răspuns:

Cea mai mare prostie facuta vreodata.Trebuie sa fie vai de mintea ei sa faca din astea. Oricum in ziua de astazi te poti astepta la orice...