Offffff
Felicitari!
Eu sunt placut surprins de initiativa ta, desi ma indoiesc ca va fi de mare efect.
Fiecare generatie e diferita in felul ei, tu ai 18 ani, eu am 16 ani si totusi cred ca am prins ceva vremuri asemanatoare. Ma uit la copii de 9, 10, 11 ani si am minunez, eu la varsta lor (adica cu 5 ani in urma, deci nu e mare diferenta) ma jucat cu mingea pe strada, ma alergam cu prietenii, jucam jocuri in aer liber, sa nu mai zic ca nu injuram. Asta se aplica la majoritatea celor de 16 ani, insa copii astia de 9, 10, 11 ani injura mai urat ca noi, isi pierd ziua in fata la Metin sau mai stiu eu ce porcarie (nu mai zic de siturile pentru adulti, am auzit si de astfel de copii).
Totusi sunt 5 ani intre mine si copii astia (fac referire la cei de 11 ani) si totusi suntem total diferiti.
Valorile se schimba, lumea se schimba, daca tu nu ai avut de unde sa inveti sa fi o panarama, ei au. La TV apar numai individe cu fuste mai mici ca boxeri mei (cred ca e putin exagerat, dar nu prea mult), cu sani cat mai vizibili, eventual sa stie mai putina carte ca mine.
Fiecare generatie se leaga de ceea ce vede si de ceea ce se promoveaza, cum acum 5 ani inca eu ma uitam la desene animate, acum pana si desenele nu sunt desene si prezinta o incercare de vedete.
Am scris un sul de hartie igenica, cand puteam sa zic pe scurt (imi cer scuze).
Ideea pe scurt e ca tu vezi diferit lucrurile fata de toti copii intre 10-15 ani si pana o sa ajunga si ei la varsta ta mai e si poate doar atunci vor intelege.
Chestia asta, cu sexul de la varsta de 12-15 ani nu e nimic nou, se intampla de mii de ani, insa doar acum datorita mijloacelor de informare se vede cu adevarat asta.
P.S. Poti sa-i spui si sa ii arati unui om un lucru cat de mult vrei, daca nu are minte nu va intelege sau nu va vedea pana nu va pati.
P.S.s. Astept un raspuns la sulu asta de hartie igenica.
Apreciez foarte mult ceea ce ai scris, ai mare dreptate, greu gasesti persoane care sa gandeasca asa :*
Asta trebuia sa fie o întrebare?!
Eu știu ca aici se pun numai ÎNTREBĂRI!
anonim_4396 întreabă: