| Flipsyde a întrebat:

Buna! Acum o luna de zile am vorbit cu un tip, in cele din urma el a ales sa nu mai vorbim, iar eu am acceptat fără insistente pentru ca nu era prima data când făcea asta. Prima data am zis ca a fost o neintelegere, dar a doua data nu va mai exista din partea mea. El nu postează niciodată pe Instagram, in special story sau chestii de genul, dar niciodată. Insa ideea e ca de când nu mai vorbim aproape de fiecare data când postez eu, se uita la Story, iar intr-o ora postează și el ceva. Ceea ce n-as putea crede ca e o simpla coincidenta, altfel de ce n-ar posta și el pur și simplu fără sa fi postat eu înainte?
Nu postează cum iese sau se distrează, ci pune efectiv un peisaj sau ceva de genul. Eu niciodată nu ii deschid storyul, doar văd imaginea când dau scroll pe insta și uneori mai apare. Nu înțeleg de ce face asta, încearcă sa obțină din nou o confirmare din partea mea?

4 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Depinde de ce a ales el sa nu mai vorbiti. Poate ca si-ar dori sa vorbiti, dar e vorba de orgoliu, poate i s-a parut ca nu esti indeajuns de interesata. Faptul ca se uita la Story si ca apoi posteaza si el ceva imediat dupa ce postezi tu, clar inseamna ceva. Daca nu ma intereseaza o tipa, cu siguranta nu as urmari activitatea ei si nu as face nimic corelat cu activitatea ei. Poate el e doar idi0t si nu stie ce vrea...cine stie.

| Flipsyde explică (pentru wildthing):

Mulțumesc pentru răspuns, sunt de acord cu tine, doar el știe de ce a ales ce a ales

| Catrice a răspuns:

Dă-i block și dacă nu-și face cont nou sa te urmărească, nu te placehee hee

| Flipsyde explică (pentru Catrice):

Haha, iau in considerare laughing