Oricum poate ii va face placere sa stie ca este peimul din viata ta, succes si sper sa fie un sarut placut pe care sa-l tii minte toata viata
Pai cam ar fi bine, daca tine la tine nu ar trebui sa fie o problema.in timp veti rade amandoi de chestia asta .
...Mai bine incearca sa eviti numarul de baietii
Sti nu e deloc greu
Nu ai de ce sa te temi
Sti...cum sa zic "te conduce" baiatul
Primul meu sarut a fost ceva de groaza
Dar marturisesc ca sunt o fire foarte energetica si neatenta
Din cauza asta s'au intamplat urmatoarele :
El a venit catre mine si pur si simplu ne'am pupat.sti tu cum zic
Si ...cand sa ma sarute [sa imi bage limba
cum se zice mai nou
] L'am muscat de limba si am inrosittt tare tare de toot!
Si el nu a zis nimic o vreme ptc. il durea sigur!
Dar nu se intampla asta nimanui
Adica.Fratemi'o la primul sarut a zis ca s-a inecat
Si lacrima ca un animal [Mi'a spus fosta lui prietena, prima mai exact
] Fratemi'o are acum 20
Ma rog
deci sfaturi din toate astea
:
1)Fi calma cel mai important
2)Incearca sa fi tu insati ptc. astfel v'a sti cum sa te i'a
3)Nu te agita. [adica eu. stateam si rau.si nu stiam ce se intampla
. eram si speriata
]
O sa fie bine :] Mai ales ca tu ai si 18 ani...ii clar ca o sa te descurci
Eu aveam 13 sau 14 Nu mai stiu
Oricum eram "tanara"
Varsta te ajuta mult :X
Nu ai nevoie doar sa fi indragostita si sa te lasi "purtata de val"
Ala e cel mai sincer si mai romantic sarut
Succes Ela:X
Ar ajuta sa fiti deschis in orice subiect, si da, ar fi bine sa-i spui si asta.Succes!
Daca e experimentat o sa isi dea singur seama. Acum depinde de felul lui de a fi, uni pot lua acest aspect ca pe un avantaj (incepatoare, o prostesc repede) sau un baiat care cu adevarat o sa te iubeasca si nu o sa il deranjeze acest aspect si o sa si aibe rabdare sa te cucereasca dar in general baietilor le plac fetele la inceput de drum (chiar printe baieti e motiv de lauda) din pacate in ziua de azi sunt din ce in ce mai rare. Sper sa iti gasesti parteneru perfect pentru inceput.
Eu zic sa-i spui ca nu ai mai avut iubit.Eu i-am spus ca nu am avut iubit si ca nu m-am sarutat si a fost bine.La inceput nu m-a crezut.Toate fetele cam de varsta mea pe care le stia el aveau prieteni si se tinea dupa mine alt baiat.Eu aveam 17 ani atunci.Eu zic sa-i spui.Va fi mai atent cu tine, mai romantic.Ai dreptate ca nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta sarutului.Ma bucur ca inca mai sunt fete care nu se grabesc sa aiba iubit de prea tinere.O prietena zicea ca nu i-a placut primul sarut ca nu-l iubea, avea vreo 15 ani, s-a sarutat din curiozitate si ia parut rau ca nu a asteptat sa mai creasca.Pentru mine a fost magic primul sarut si iti doresc si tie la fel un sarut magic. Daca sa zicem ca primul nu va fi magic, dar cred ca da, urmatoarele sigur.