Nu are legatura una cu alta, sa stai linistita.
Nu te doare de la mast...
La ciclu sunt unele dureri inainte sa iti vina dar inainte sa iti vina poate vei avea si niste pete pe lenjerie.
Dupa ce ai acele pete mai inchise la culoare iti va veni.
Dar nu la toate fetele este la fel.
Esti ok sa stai linistita.
Tocmai mi-a venit, dar mulțumesc!?
Primele cicluri sunt mai reduse cantitativ. Și deloc regulate.
Nu are legătură masturbarea cu c.m.
Deci ai avut puțină sângerare ieri.
Să știi că nu e obligatoriu să îți vina ciclu fix in luna când împlinești 13 ani. Poate veni mai devreme, la alte fete mai târziu.
Faptul că tu practici un sport te va scuti de dureri menstruale.
Fii pregătită cu absorbante (să ai unul la tine zilele astea).
Când vine, noteaza-ti în calendar zilele respective.
Vei fi bine.
Pai se pare ca a vrut ca sângele sa nu curgă peste noapte, însă acum mi-a venit.Deci ieri chiar mi-a început menstruația.
Nu m-a scutit deloc de dureri menstruale
Incearca sa te masturbezi mai rar sau mai putin daca sanii sunt tari atunci o sa iti vina si ciclu dar mai ai pana sa ajungi la el...
Sânii sunt tari de mult aveam toate simptomele acum sunt pe menstruație.Insa am o problemă nu se mai termină! O am de vreo 9 zile
Ai racit jos ia ceva de raceala sau bai caldute sau comprese calde acolo si trece si bea multa apa si ia vitamine
Ok,nu prea vreau sa iau medicamente dar multumesc
Daca nu vrei sa iei medicamente cumpara jackfruit si fa o cura 2 saptamani cu 2 pauza si iti va trece
Sunt femei care au dureri la menstruație și altele nu.
Fiind sportivă, întreabă dacă poți lua No-spa.
Referitor la masturbare, nu ai de ce să te rușinezi.
Foarte bine! Pentru că așa îți vei cunoaște în de ajuns corpul. Descărcarea hormonală este benefică, ca să excelezi în domeniul tău, ori care ar fi.
Nu introduce nimic în vagin, pentru există riscul să te infectezi. Sau dacă ții la acest lucru, să îți rupi himenul.
Există pe eMag, masturbatoare clitoridiene.
Cu unul de genul, nu este nevoie de penetrare.
Îți dau link-ul unui produs.
https://www.emag.ro/......DHYDGFYBM/
Încearcă masturbare fină cu degetele, în rotire. Puține puțin lubrifiant, ca să nu te rănești.
Vezi că după menstruație, corpul tău va cere mai mult.
Dă-i ce are nevoie.
Nu-i rau sa o faci, daca asta voiai sa scrii.
Da,din punct de vedere medical da, La băieți începe mai repede ciclul decât la fete.Nu te speria că fiecare băiat la vâsrta de 13 ani poate ejacula fără să-și dea seama incoștient să o facă.Și mie mi s-a întâmplat, dar nu am avut de ce să tem că această etapă este de fapt prima fază din pubertate, adică schimbările hormonale ale copilului în devenire spre adultul tânăr.
Sunt fată! Și băieții nu au ciclu menstrual au altceva.
Baietii nu au ciclu, fie ei gay sau straight.