anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani sunt imperuna cu o fata de 2 luni.Nu ne vedem foarte des pentru ca stam putin cam departe... Ea m-a inselat cu un prieten de-al meu si mi-a ascus acest lucru pana am aflat si a zis ca ea ma iubeste dar nu a vrut sa iese asa si si-a cerut scuze, eu tin la ea si am iertat-o pentru asta a doua zi si mi-a promis ca nu se mai repeta de atunci pare totul OK. Ea este mai mica ca mine cu 1 luna dati-mi RASPUNSURI CE E DE FACUT SA CONTINUI SAU NU?

Răspuns Câştigător
| aleSsialeXxia a răspuns:

Daca chiar ti la ea si o iubesti(la 13 ani nu prea pot sa spun ca este vorba de iubire) mergi mai departe...acum tu hotarasti...eu doar tiam spus parerea mea,

Fundita?big grin

7 răspunsuri:
| ancutzika27 a răspuns:

Toti de pe site-ul asta aveti 13 ani?

| LiviuL a răspuns:

Hmmm... asta nu e iubire happy eu am 20 de ani si nu stiu ce e aia iubirea adevarata sunt pur si simplu niste valuri ale tineretii ca sa zic asa happy ar fi bine sa o lasi in pace*!
*daca a facut`o 1 data o va face si a 2-a oara asa sunt majoritatea gagicilor! acum toate fetele care vad rasp meu o sa ma contrazica cu toate ca si ele au facut acelasi lucru deci... mai asteapta vreo 2 ani si sa nu pui suflet la inceput, incearca sa nu te indragostesti usor ca iese nasol happy sper sa te ajute! BFt

| LiviuL a răspuns:

Merit funda pentru cat am scris laughing esti primul la care scriu atat de mult cred big grinlaughing

| Rico_1149 a răspuns:

Laso balta cred ca te minte in continuare big grin deci cauta alta mai aproape de tine

| anonimatic a răspuns:

Iubire la 13 ani? nu e... daca tu "o iubesti"(tii la ea mult) atunci poti continua insa sa ai grija, dar daca a facut acest lucru, chiar cu un prieten de`al tau atunci ai putea fi ca si sigur ca o va mai facewinking

| Hertzz a răspuns:

@LiviuL Stiu e o joaca practic laughing Scuze pentru fundita dar i-am dat-o alessiei inainte sa postezi tu laughing Raspunsul tau meritawinking

| Hertzz a răspuns:

Ankutzica27@ cam asta e varsta cu ghinion laughing 13 numar cu ghinion sti tu laughing