Uite o fata care e lipsita de inhibitii. Daca nu faci trolling pot sa te incerc sa ii spun parerea mea de baiat legat de cum asa vrea sa mi se faca sex oral la prefectiune. Daca vrei sa faci un oral perfect prma oara incepi cu preludiu.Ca sa i la femei si barbatii se excita daca ii saruti tandru si cu o mana ii masezi pe organul copuator. Apoi iei niste frisca dai pe organ si iti imaginezi ca e o onghetata sau ceva de genu. Important e sa nu arati scarba sau ca faci asta numai ca sa se simta el bine.Adoram sa vedem ca fata isi da silinta sa faca asta cat ami bine si ne excita si mai mult. Cele mai sensibil e capul penisului si acolo daca te axezi mai mult senzatia de placere e maxima. Trebuie sa ti gura un pic mai inchisa si sa il lasi sa introduca tot penisu pentru ca de fapt cavitatea bucala devina i nacel moment ca un vagin pentru noi.Atentie la dinti sa nu cumva sa ii provoci vreo taietura si daca vrei sa fi si mai buna poti sa ii masezi si scrotu sau de ce nu sa il saruti in zona respectiva.Alternezi cu asta cu msicari rapide ajutandute si de mana.Importanta e si pozitia.E de preferat sa stea in picioare si tu in pozitia doggy style in fata lui pentru ca asta ii excita maxim pe baieti cand fata e asezata in pozitia respectiva.Conider ca sexu oral trebuie facut cu placere si sa fie reciproc. Faci si tu si el daca vreti sa simtiti amandoi placere.Cat despre sperma nu ai de ce sa te agiti.E recunoscut ca apare propietati medicale si ajuta la refacerea structurilor stomacale dar si o importanta contribuite in regenerarea tenului.O problema ar fi ca noi cand ni se face sex oral ne curge acel lichid preejaculator care are un gust aiurea dupa cum imi spunea fosta. Ideal ar fi sa pui niste frisca sau ciocolata si atunci nu mai simti nimic, ba din contra o sa ti se pare foarte tare gustu.In rest sper sa va distrati.
Chiar nu va inteleg, pe bune
Fata v-a cerut un sfat si voi toti acum sariti pe ea . Pentru un oral de vis, draga mea iti trebuie experienta, iar asta se castiga in timp. Apropo.din ce oras esti?