Să nu crezi niciodată că nu există băieți care să dorească o astfel de fată, o fată ce are coloană vertebrală, o fată sinceră cu ea.
Sunt băiat (evident) și sunt cam în aceeași situație ca și tine (da, cam tot 17), dar diferența este că eu NU încerc să mă schimb doar de dragul de a avea o prietenă. Pentru „ei" sunt un ciudat, pentru alții sunt idiot, dar pentru cine contează (adică pentru familie, prieteni și pentru MINE) sunt normal.
Tu de fapt ce îți dorești? Un prieten oarecare sau să fii tu, cea adevărată și să găsești băiatul potrivit fără să îți compromiți personalitatea? Dacă e prima variantă, nu mai citi mai departe pentru că nu merită...
Ascultă-mă: există băieți potriviți pentru tine, băieți care ar pune eleganța unei femei și inteligența cu mult peste „dotări" sau alte cele.
Uite-mi o descriere simplă: sunt un programator ce scrie poezii și ascultă (în general) rock (combinația fatală) și nu pot să spun că nu au fost fete cu care aș fi putut fi împreună, dar au picat toate testul „eleganței" (adică al feminității). Tu dacă încerci să te schimbi o să pierzi asta, iar acest „dar" pe care ai știut să-l păstrezi e mai valoros decât zecile de prieteni pe care cur...prietenele tale i-au avut.
Aș vrea să te cunosc, să văd ce fel de persoană ești, dar nu cred că se poate (nu cred că stai în apropiere...) astfel că sfatul meu (cel mai important) este SĂ FII TU ÎNSĂȚI pentru că meriți multe (dar trebuie să mai aștepți) și să nu îți mai fie frică de NIMIC (mai ales de ce spun alții pentru că nu merită! Crezi că ei te ascultă când le zici ceva? îți zic eu: NU, iar tu trebuie să le răspunzi cu aceeași monedă)
Baftă!
Bună. În primul rând aş dori să te felicit că ai îndrăznit să fi diferită faţă de restul lumii şi că ai rămas aşa, pură...Alte fete la anii tăi deja sunt maltrattae de nesimţiţi.Stai linistita ca nu esti de loc ciudata, un baiat care te va iubi cu adevarat, va fi fericit sa poate sa te invete toate aceste lucruri pe care nu le sti, cum ar fi sarutul.Nu te speria, nu e asa grav, inca ai timp.Inca o data te felicit pentru felul tau de a fi. Sper ca te-am putut ajuta un pic.:*:*:*
Nu trebuie sa-ti fie rusine in niciun caz, asta nu e un defect, sunt si baieti care se gandesc la fel ca tine si sigur iti vei gasi pe cineva potrivit.
Eu am 19 ani si nu mi-as dori decat o fata de genul tau. Nu as vrea pe cineva care sa arate bine si sa nu aibe nimic in cap. Sensibilitatea e o calitate, putine fete mai sunt delicate asa cum esti tu.
Ce baiat ar vrea o fata ca tine? EU!
Nu are de ce sa-ti fie rusine. Rusine ar trebui sa le fie fetelor care au intrecut masura si care la 15-16 ani au o experienta bogata in arta sexului. Eu unul nu consider ca fiind o calitate experienta unei fete in anumite chestii.
In fine!
Nu te mai gandi la sensibilitatea ta si la lipsa ta de experienta ca la niste defecte. Gandeste-te ca fetele ca tine sunt pe cale de disparitie (daca nu au disparut deja...). Gandeste-te ca tu ai ceva ce multi baieti ar vrea: puritate, sensibilitate. Asta caracterizeaza cu adevarat o fata. Nu experienta. Nu alte prostii. Ma repet, in speranta ca voi sublinia ce am zis mai sus: mi-as dori nespus o fata ca tine!
Respectul meu!
Am ajuns sa ne fie rusine de normalitate. Si spui ca esti o fata bine educata si cu bun simt. Pai tu crezi ca vei scapa? Toate lucrurile se fac la vremea lor, lasa colegele sa se mandreasca cu multele lor relatii, facute pentru ca asa e la moda.
Asta simt si eu. Tot 17 ani am si nu m-am sarutat decat odata (la 17 ani) cu un baiat care nici macar nu imi placea in mod obisnuit. Gandeste-te ca mai sunt fete in aceasta situatie.
Păi nu e nevoie să simți așa... Citește răspunsul meu de mai sus și ai să vezi de ce!
Simplu....nu trebuie sa iti fie rusine ...este ceva de admirat..sunt sigur ca sunt muti baieti care vor sa aiba o relatie cu o fata ca tine..eu sincer daca as fi fost in situatia ta nu mi-as face probleme ok?
Nu trebuie sa-ti fie rusine in niciun caz, asta nu e un defect, sunt si baieti care se gandesc la fel ca tine si sigur iti vei gasi pe cineva potrivit.
Eu am 19 ani si nu mi-as dori decat o fata de genul tau. Nu as vrea pe cineva care sa arate bine si sa nu aibe nimic in cap. Sensibilitatea e o calitate, putine fete mai sunt delicate asa cum esti tu.
Ce fel de baiat? Eu.Nu sunt in aceiasi situatie si este vorba (bazata pe adevar intr-o anumita masura) ca daca esti primul, pentru o fata, indiferent la ce, se tine de tine ca si puii de animal cand se nasc si te considera mami.
Nu m-ar deranja cu absolut nimic sa te cunosc si eventual sa fim impreuna.Nu e nimic rusinos in asta.
Ar fi dubios si ciudat daca ai ajunge la 20-23 ani si sa nu se intample, dar inca ai 17 ani asa ca nu e nimic neobisnuit.
Stai linistita, si daca ai asteptat pana acum, vezi ca fie cu-un baiat serios, si nu cu vreun "tepos" in cap.
Stai linistita :*.