|

Buna. Am facut sex cu iubitul meu (neprotejat si a ejaculat in mine ) pe data de 6 si pe data de 12. Menstruatia a fost 1-5. De 2 zile am dureri la nivelul abdomenului, sa zic ca ar fi ovarale dar nu pot localiza cu exactitate durerea, burta putin umflata iar sfarcurile mi se intaresc si ma dor. Este posibil sa fi ramas insarcinata la contactul avut pe data de 6?

P.S am fost la farmacie pentru durerea de ovare si mi s-a dat nospa care nu are nici un efect, durerea persista

6 răspunsuri:
| a răspuns:

DE CE NEPROTEJAT?!
Acum ti-e iubit, dar daca maine afli ca esti gravida si el dispare, ingrozit?!
Ce e in mintea voastra?!
Fuga la ginecologie, IMEDIAT!
La Urgenta, fara trimitere de la medicul de familie!

| a răspuns:

Fiindca ciclul menstrual a inceput o data cu menstruatia in data de 1 Iulie, se poate aprecia ca :
1.) actul sexual intretinut in data de 6 Iulie a fost intretinut cel mai probabil (peste 95%) in afara PERIOADEI FERTILE si din acest motiv probabilitatea de a se forma sarcina este 0 (ZERO)
2.) actul sexual intretinut in data de 12 Iulie a fost intretinut cel mai probabil (peste 95%) in una din zilele care apartin de cele 5-6 zile ale PERIOADEI FERTILE si din acest motiv posibilitatea dar si probabilitatea de a se forma sarcina este de la MARE la FOARTE MARE. (Analiza este valabila in cazul in care ciclul menstrual are de obicei lungimea cuprinsa intre 25-30 de zile.
Chiar si daca am presupune ca s-ar fi format o sarcina aceasta se putea produce in urma cu cel mult 3-4 zile si in consecinta in acest moment este ABSOLUT IMPOSIBIL ca o sarcina de aceasta varsta sa poata sa provoace simptome de sarcina, sau stari de disconfort sau de durere cum sunt cele amintite in intrebarea ta. Daca intr-adevar exista durerea amintita in zona ovarelor, in acel caz NU te duci la Farmacie ci te duci la Ginecologie fiindca singura persoana de pe aceasta planeta care poate stabili cauza cat si tratamentul adecvat si necesar de a fi folosit este medicul ginecolog. Multa sanatate!

| a răspuns:

Pentru linistea ta, consulta un medic ginrcolog.

| a răspuns:

Șansele să fii însărcinată sunt extrem de mici.
Ar trebui totuși să mergi la ginecolog.

| a răspuns:

Daca menstruatia a fost de pe 1-5 iulie, atunci pe 6 e zi infertila si nu sunt sanse.
Cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog.

| a răspuns:

Doresti un copil de Ejaculeaza in tine, si faceti sex neprotejat?
Daca nu, atunci fa sex protejat
Si n o sa mai ai griji
Si da, este posibil sa fi ramas insarcinata