| cristinabab a întrebat:

Buna. Am intalnit un baiat aici pe TPU si cred ca m-am cam indragostit de el, sau macar as vrea sa am ceva sexual cu el. M-a ajutat cu o problema de natura sexuala iar cu ocazia asta ne-am si vazut de cateva ori. Imi place foarte mult de el si nu ma puteam stapani si i-am zis ca il plac mult dar m-a refuzat iar cand am insistat m-a blocat...

Ce as putea sa fac ca sa ramanem macar prieteni? imi doresc macar sa ramanem prieteni daca mai mult nu se poate...

23 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"un baiat aici pe TPU...i-am zis ca il plac mult dar m-a refuzat iar cand am insistat m-a blocat..."

POATE e insurat sau poate că ești tu urâtă?

| cristinabab explică (pentru sierra1):

Nu e insurat ca nu avea verigheta iar urata chiar nu cred ca sunt, am o groaz de baieti care ar vrea sa fie cu mine dar sunt golanasi si nu imi plac.De el imi place enorm pentru ca e inalt, musculos si are un aspect impunator asa. Si e si serios.

| Miruna333 a răspuns:

Nu ai cum sa fortezi o relatie de orice natura daca persoana nu doreste acel lucru. Lucrurile de genul trebuie sa vina natural

| Emilian65 a răspuns:

Dacă el nu vrea ce vrei tu, nu îl poți forța. Așa că i-ați gândul de la el și găsește un băiat care vrea să-ți satisfaca nevoile tale sexuale.

| mihai69 a răspuns:

Te-ai gândit că el poate are deja o relație serioasă iar insistențele tale riscă să o destrame?!?
Când vine vorba despre sex, sunt destui băieți dornici să ofere o mână (limbă etc.) de ajutor!

| cristinabab explică (pentru mihai69):

Nu mi-a zis ca ar avea o relatie, de asta am insistat

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu te vrea de ce mai insiști?

| 777blonda a răspuns:

Hai sa iti spun ceva, uneori insistența pentru unii oameni este doar deranj sau silire. daca nu a vrut, doar las-o balta, poate nu e menit să fie. treci cu vederea, viata merge mai departe

| Violleta2022 a răspuns:

Si ai venit sa ne ceri noua aprobarea?
Daca zici ca-l cunsoti, vorbeste cu el DIRECT!

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai invata sa fi mai restransa. Cel mai mare red flag pentru noi barbatii, e cand femeia e prea cicalitoare.

| mihai69 a răspuns (pentru cristinabab):

Dacă nu ți-a spus nu înseamnă că nu are.

| cristinabab explică (pentru Violleta2022):

Asa e ca nu ai citit pana la capat nu?

| cristinabab explică (pentru mihai69):

As fi apreciat daca imi zicea, intelegeam si aia era...

| cristinabab explică (pentru StoicAnalysis):

De ce? Barbatii in general sunt insistenti cand le place o femeie. Invers de ce este privit asa de urat?

| Violleta2022 a răspuns (pentru cristinabab):

Care-i motivul real pentru care te-a refuzat si blocat?

| cristinabab explică (pentru Violleta2022):

Pentru ca am insistat sa imi acorde o sansa macar la o aventura. Prima data mi-a zis sa incetez ca il pun intr-o situatie aiurea apoi mi-a dat block.

| Violleta2022 a răspuns (pentru cristinabab):

Cu alte cuvinte ti-a spus ca nu esti de nasul lui si nu te place nici macar de o tranta.
De ce insisti?
Sunt 4 miliarde de barbati pe lumea asta si tu insisti taman la cel care te-a refuzat?

| VoidEternal a răspuns (pentru cristinabab):

"De el imi place enorm pentru ca e inalt, musculos si are un aspect impunator asa. Si e si serios."

E clar care e scara de valori laughing

| StoicAnalysis a răspuns (pentru cristinabab):

Depinde cum definesti cuvantul insistent. Intr-adevar, noi barbatii suntem insistenti cand vrem sa abordam o fata care ne-a picat cu tronc. Insa adevaratii barbati, stiu sa accepte un refuz si sa mearga mai departe. Cei care continua sa insiste in ciuda refuzului, nu se mai numesc barbati, ci doar copii care vor jucaria de pe raft, adica mai pe scurt, nu sunt inca maturi.

Si nu este privit urat doar la femei. Ci este privit urat si la noi. orice om in lumea asta care este prea insistent si duce spre obsesie, este vazut ca fiind un om cu care nu vrei sa ai de a face. De aia te-a si refuzat probabil.

In mod normal, daca iti place de cineva, incerci sa vorbesti mai des cu el/ea, si cand prinzi oportunitatea, il/o inviti in oras. Daca persoana respectiva prinde aluzia, va accepta sau va refuza intentia inca de la inceput. Asta depinde si de cum esti tu ca persoana.

Important este ca suntem liberi sa invitam pe cine vrem la intalniri. Insa din momentul cand persoana invitata nu accepta, trebuie sa-i respecti alegerea. Iubirea si increderea functioneaza in doua sensuri, nu intr-una.

| cristinabab explică (pentru VoidEternal):

Ce vrei sa spui?

| shrink a răspuns:

Lasa, nu fi trista, hai ca ma sacrific la o tranta cu tine doar sa nu mai stresezi copiii pe aici!

| androginul8 a răspuns:

Disponibil

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Ai vrea să mai încerci să îți faci altă relație?