| ubitaaaaa a întrebat:

am nevoie de pareri..am o relatie de 10 luni si de ceva timp vorbesc cu cel mai bun prieten al iubitului meu si el tot insista sa am o aventura cu el (ceva in gen amanti) si mie imi place de el, imi e drag ca baiat dar nu imi pot insela iubitul. Tin sa spun ca iubitul meu ma iubeste si ma respecta si imi face toate poftele si nu stiu ce sa facsad ..pareri?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu faci ce zice prietenul iubitului tau, ignora-l si vezi-ti in continuare de iubitul tau

| ubitaaaaa explică (pentru mona):

Parca nu pot.sad

| mona a răspuns (pentru ubitaaaaa):

Sa nu faci ceva ce apoi vei regreta, sper sa o scoti la capat cumva pana la urma

| Jackul336 a răspuns (pentru ubitaaaaa):

Da, baietii de treaba sunt cei mai "nesimtiti"! stii ce ma tem eu sincer? ca se va intampla asa: tu o sa fii atrasa de tipul ala, si e infidelitate emotionala, el ca baiat simtit o sa simta si o sa iasa rau! el te va lasa in pace cu toate ca va fi distrus, aventurierul ala o sa stea o luna maxim doua cu tine, si o sa -si gaseasca altceva.Intre timp tu vei ramane singura si te vei plange ca baietii sunt rai, iar prietenul tau cand isi va incerca si el norocul in alta parte, va fi mereu aclamat cu lozinca :"baietii sunt nesimtiti sunt rai". Iata ce poti de fapt!

12 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Daca nu sti ce sa faci e tragic! Du-te cu aventurierul si lasa-l liber pe prietenul tau, poate are noroc si gaseste o fata normala pentru o relatie.

| Exilee a răspuns:

Parca mai era aici unul care zicea ca are o prietena ce este intr-o relatie cu un ''barbat''de 10 luni si ca este grijuliu. Poate facea aluzie la tine, cine stie.
CUm te-a sfatuit si user-ul mona, ignora-l. ''Prietenul'' tau iti poate corupe relatia cu actualul, asa ca ai grija si mult succes iti doresc!
Sanatate si o seara buna!big grin

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Pacat ca tu nu iti iubesti iubitul daca iti pui astfel de intrebari! lasa-l liber sa gaseasca o fata care sa-l merite si sa-l iubeasca! tu fugi cu aventurierul ca se pare ca te atrage ideea!

| Jackul336 a răspuns:

Parerea mea suna cam asa:
Intr-o relatie baiatul are luni bune de abstinenta pana cand fata are incredere in el, se acomodeaza, si e convinsa ca nu are de-a face cu un derbedeu! PE langa faptul ca baiatul e cinstit e si iubitor si atent cu tine! Gandeste - te nu la ce faci cu ci la ceea ce e in sufletul prietenului tau! o fata de incredere nu are dubii cand e abordata de alti masculi si nu oscileaza!

iar un baiat iubitor care e o raritate (10%) nu merita ca dupa luni bune de abstinenta sa afle ca de fapt a asteptat
pentru ca tu sa fii atrasa incet incet de altul....nu stii ce sa faci? sa te gandesti ca norocoasa ca ai un asemenea iubit, si sa tii de el cu dintii

| NiKoLeT a răspuns:

Lasal pe acel,, cel mai bun prieten,, caci iti poate face zile amare, dupa ce il lasi pe iubitul tau actual, dupa o vreme poate sa te lase si prietenuul lui, si in fine vei fi tu vinovata! Tie iti trebuie neplaceri? Nu stii ca cei mai buni prieteni te tradeaza? Punete intro clipa in locul actualului tau iubit, ce ai simti tu daca tiar face asa ceva? Mai bine mai rarutz sh mai dragut cu prietenul si mai mult cu ibitelul tau! BAFTA!

| KhaleesiD a răspuns:

Parerea mea este sa-l uiti pe prietenul iubitului tau, ma gandesc ca el poate vrea doar o aventura(nu stiu). Iar cum la-i descris pe iubitul tau este baiatul ideal orcarei fete. Stai la locul tau si uital pe prietenul iubitultui tau. tongue
Bafta! happy

| Đεмоη a răspuns:

Deja daca esti aici nu e bine :) cum poti macar sa te gandesti sa il inseli? Daca era sa fi o fata cu capul pe umeri si il iubeai si erai fidela ..nu mai ajungeai sa scrii aici. http://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c X( biciz

| Eusebiu_Victor_1987 a răspuns:

Esti confuza! Spune-i iubitului tau ce ganduri are acest "amic bun" de-al sau. Insa daca tu crezi ca-l placi pe amic mai mult, desparte-te de iubitul tau. Cele mai bune solutii, crde-ma!

| Dutzaceurista a răspuns:

Gandeste-te ca iubita ta are 2 copii