| sexyblondutza a întrebat:

Am nevoie de un raspuns si o parere sincera. Desi am 14 ani, mi-am inceput viata sexuala si am facut sex cu mai multi baieti, niste vecini de la bloc si cu un barbat care a venit sa ne puna faianta acasa. Toata lumea spune ca sunt curva insa nu inteleg de ce. Fac sex de placere, nu pentru bani. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| gabytz18 a răspuns:

DEpinde cum vezi lucrurile. CUrva, la rece inseamna ca faci sex pe bani. PE tine te fac curva deoarece ai facut sex cu cateva persoane de la 14 ani. Problema a fost ca nu ai avut relatie stabila presupun. Majoritatea perosnele fac curve si fetele care schimba des partenerii. Eu sincer nu am nici o problema in asta si nu vad nimic in neregula. POate ar fi trebuit sa mai astepti putin pana sa faci pasu asta dar acum nu mai e nimic de facut. Incearca ca viata ta intima sa fie cat mai privata si nu neglija scoala. UN mic sfat ar fi sa nu lasi chilotelu sa cada prea repede.,... lasa baiatu sa se tina maimult dupa tine. Dupa 3-4 baieti, ei vb intre ei si o sa se auda. aaa ai chef de pasarica du-te la aia, k iti iese imediat, pune repede botu la vrajeala :-J. CHiar daca iti place lasa-l sa se chinuiwinking! Ai app, prietenii te accepta asa cum esti, nu incearca sa te schimbe doar iti atrag atentia unde ai gresit.

PC : Din ce judet esti? Imi poti scrie in PM laughing

31 răspunsuri:
| Piciu_8167 a răspuns:

Din ce oras esti? poti sa-mi lasi pe PM