Deblochează-l și scrie-i mesaj.
Corupere de minori este atunci când faci sex cu el (că el e minor)! În rest poți vorbi oricât și puteți fi "amici" că NU e corupere.
Scrieți-vă mesaje și ștergeți-le apoi.
Baftă!
Pai da, dar părinții lui au capturi de ecran cu conversațiile dintre mine și el când vorbeam ca un cuplu.
Tocmai d-aia ti-a zis "Scrieți-vă mesaje și ștergeți-le apoi."
Ce poti sa faci cu unul de 13 sau 16 ani esti majora vrei sa pleci in vacanta la disco in oras ce sa faci cu un minor chiar nu gasesti pe cineva de varsta ta sau mai mare care sa te faca fericita pacat de tine ca meriti ceva mai bun.
Are 13 ani, nu are discernământ. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa.
Știi cumva la ce școală învață? Așteaptă-l în fața școlii după ce iese de la ore și vorbește personal cu el. Știu că e vacanță acum, dar peste o lună începe școala.
Baftă!
Parerea mea e ca e FOARTE gresit ce se intampla. macar de nu se ajungea la o relatie..acum stii cum e, pana nu pui mana sa vezi daca frige sau nu, incerci.
poate asa e menit sa fie, sa nu aveti treaba, dati va pace si asta este fiecare pe drumul lui. ma repet nu era ok, mai ales ca varsta. nu stiu ce puteai vedea la un copil de 13 ani, cata minte matură poate avea la varsta aia sau sa construiești cu el ceva. pai era invers, tu erai barbatu si el femeia? parintii nu mai zic, normal ca n ar fi de-acord. deci n-ati gandit-o. o durea cred, dar mai degraba dăți o palmă si revinoti.
Salut, este total okay sa simti eu zic sa il cauti acum si sa ii bati parintii intr-un duel pentru onoare personala. sa ii iei si un inel. da-mi funda
Nu cred că are chef de ironiile tale.
Exact, mulțumesc.