| alexandraionela1234 a întrebat:

Bună, am nevoie de un sfat, nu am cu cine vorbi despre asta. Deci vorbeam cu un băiat de vreo 2 săptămâni, la început mi-a spus ca are 16 ani (eu am 19) si chiar parea,ca era ft dezvoltat ca făcea sport,si m-am văzut cu el de câteva ori ma îndrăgostisem de el,și el de mine, era exact cum imi place mie, dupa a zis ca trebuie sa mi spună ceva, ca el de fapt are 13 și face 14 peste 4 luni, și eu fiind deja foarte atașată de el nu am putut sa rup legătura.Si într-o seara a venit sa ne vedem pe la 12 noaptea (fără sa știe ai lui),si a doua zi mi-a spus ca l a văzut ma sa ca a plecat de acasa si ai lui sunt foarte comuniști nu il lasa sa faca nimic,ii urăste, si pana la urma le-a zis ca s-a dus sa se vadă cu o fata i-au arătat poza cu mine, au întrebat cati ani am si i-a interzis sa se mai vadă cu mine, si el nu accepta deloc pentru ca se atașase foarte tare de mine imi spunea toate problemele, si ma atașem si eu la rândul meu.Nu voia sa se despartă de mine dar ca să il lase ai lui in pace, ca îl presau mereu sa ma lase în pace ii spunea ca sunt panarama i-a zis ca s-a despărțit de mine doar de gura lor, si după vreo zi au văzut conversațiile, ii luase telefonul si a văzut ca încă vorbim, vorbeam gen ca un cuplu da nu indecent, dar el imi făcea foarte multe declarații de dragoste, și eu lui.Mi-a spus în ultima seara ca în ca ca intervin ai lui de tot mă va căuta la 16 ani când va fi legal să vorbim. După dimineață mi-a scris taică-său ca să îl las în pace ca dacă vede ca mai vorbesc cu el se duce la politie și depune plângere penala pentru corupere de minori, și a trebuit sa ii dau block peste fără sa ii pot spune de ce o fac, pentru ca ai lui ii aveau telefonul. Mi s-a rupt inima sa fac asta. Asta s-a întâmplat acum o săptămână și de atunci eu nu mai pot deloc sa dorm nopțile, sufăr non stop nu mai pot manca, nu am pățit niciodată sa sufăr în halul asta, îl am doar pe el în cap, nu îmi iese din cap nici fraza ca mi-a promis ca ma cauta când face 16 ani, nici faptul ca nu am putut sa ii spun de ce l-am blocat..Nu îmi pot reveni deloc și ma sperie faptul ca nu am simțit în aproape 20 de ani niciodată o suferință cum simt acum, simt ca mi se rupe inima, îmi apare pe retina doar chipul lui, ochii lui care ii sclipeau când se uita la mine, nu am simțit niciodată asta pentru un băiat, și a fost singurul care s-a uitat la mine cu sufletul, nu la fizic, și el se îndrăgostise tare de mine chiar dacă e copil... Eu acum ce sa fac... oare sa îl deblochez și sa revin la el când face 16 ani. ????

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ești pedofila fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deblochează-l și scrie-i mesaj.
Corupere de minori este atunci când faci sex cu el (că el e minor)! În rest poți vorbi oricât și puteți fi "amici" că NU e corupere.
Scrieți-vă mesaje și ștergeți-le apoi.

Baftă!

| alexandraionela1234 explică (pentru anonim_4396):

Pai da, dar părinții lui au capturi de ecran cu conversațiile dintre mine și el când vorbeam ca un cuplu.

| sofisis a răspuns (pentru alexandraionela1234):

Tocmai d-aia ti-a zis "Scrieți-vă mesaje și ștergeți-le apoi."

| just4ubr2015 a răspuns:

Ce poti sa faci cu unul de 13 sau 16 ani esti majora vrei sa pleci in vacanta la disco in oras ce sa faci cu un minor chiar nu gasesti pe cineva de varsta ta sau mai mare care sa te faca fericita pacat de tine ca meriti ceva mai bun.

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Are 13 ani, nu are discernământ. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa.

| MercyAngel a răspuns:

Știi cumva la ce școală învață? Așteaptă-l în fața școlii după ce iese de la ore și vorbește personal cu el. Știu că e vacanță acum, dar peste o lună începe școala.
Baftă!

| 777blonda a răspuns:

Parerea mea e ca e FOARTE gresit ce se intampla. macar de nu se ajungea la o relatie..acum stii cum e, pana nu pui mana sa vezi daca frige sau nu, incerci.
poate asa e menit sa fie, sa nu aveti treaba, dati va pace si asta este fiecare pe drumul lui. ma repet nu era ok, mai ales ca varsta. nu stiu ce puteai vedea la un copil de 13 ani, cata minte matură poate avea la varsta aia sau sa construiești cu el ceva. pai era invers, tu erai barbatu si el femeia? parintii nu mai zic, normal ca n ar fi de-acord. deci n-ati gandit-o. o durea cred, dar mai degraba dăți o palmă si revinoti.

| melteanca67 a răspuns:

Salut, este total okay sa simti eu zic sa il cauti acum si sa ii bati parintii intr-un duel pentru onoare personala. sa ii iei si un inel. da-mi funda

| MercyAngel a răspuns (pentru melteanca67):

Nu cred că are chef de ironiile tale.

| alexandraionela1234 explică (pentru MercyAngel):

Exact, mulțumesc.