| mariaaaa18 a întrebat:

Bună! Am o întrebare.
Pe data de 25.02 am făcut duș cu iubitul meu. A pus jetul de apă pe noi, și s-a clătit înainte de a îl introduce în mine. A stat în mine aproximativ 1 minut, fără ejaculare! Iar apoi am continuat actul protejați, iar el a ejaculat pe jos în cadă, nicidecum în mine. Nu am mai făcut-o înainte. Credeți că sunt șanse să rămân însărcinată? Menstruatia mi s-a terminat pe 7.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Cum spunea o veche reclama la Colgate " obiectiv, nicio carie"

Si in cazul vostru coroborat cu cele ce ai scris si descris, nu se poate pune problema de o sarcina! insa aici nu putem face afirmatii cu 100%, sanse mici exista, dar sunt foarte mici!

la fel sunt sanse in aceasta viata sa fim ucisi cand mergem pe strada de o bucata dintr-un meteorit, dar sunt sanse extrem de mici, nu le zicem nule, caci daca exista si cea mai mica probabilitate, atunci este posibil ca acel eveniment sa se intample, posibil doar...

| mariaaaa18 explică (pentru Simpatic):

Așa e, mulțumesc!

| Simpatic a răspuns (pentru mariaaaa18):

Nu ai pentru ce, vezi cum evolueaza lucrurile, nu ar strica sa faci un test de sarcina peste cateva zile, nu te speria, dar este necesar sa ai o certitudine!

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Orice este posibil, odata ce el si-a introdus penisul in vagin 1 min asa cum ai spus tu, inainte sa puna prezervativul. De ce a facut asta?
De ce va jucati fara prezervativ?
Chiar nu va pasa daca ramai sau nu gravida?

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca menstruatia iti vine pe luna martie, asta dupa ce in februarie ati facut sex, atunci e clar ca nu s-a instalat nicio sarcina.

| LoveSleep a răspuns:

Presupunand ca nu a terminat in tine, nu ai cum sa ramai insarcinata.

Dar iti place sa te joci cu focul? Sa stii ca din penis iese o chestie care daca intra in tine, are sanse mari sa-ti distruga viata, in conditiile in care esti inca mica si nu vrei un copil. Merita sa-ti distrugi viata pentru 1 minut de tentativa de sex?

Nici nu am vorbit de boli cu transmitere sexuala. Sau ce, crezi ca daca nu miroase a peste mort cand isi da chilotii jos, cu siguranta nu are BTS-uri?

| mariaaaa18 explică (pentru LoveSleep):

Suntem amândoi testați pentru boli. Dacă voiam să aflu despre șansele de boală, întrebam.

| siriusblack98 a răspuns:

De lichid preejaculator ai auzit?

| Miruna333 a răspuns:

Orice contact neprotejat are riscurile lui. Din moment ce ai relatie, de ce o mai faceti cu prezervativ? Prezervativele sunt pentru sex ocazional. Sunt atatea masuri contraceptive

| Cavaler001 a răspuns:

Relaxeaza-te happy
Sansele de a ramane insarcinata in conditiile descrise de tine sunt aproape nule.
Daca nu vreti copii acum, puteti folosi prezervativul ca e cam acelasi lucru happy

| mariaaaa18 explică (pentru Cavaler001):

În general folosim, atunci a fost un moment și nu a durat mult. Plus că atunci când l-a scos nu avea nimic lichid pe el, era aproape.

| dullcat a răspuns (pentru mariaaaa18):

Metoda retragerii inainte de ejaculare nu este eficienta, aveti grija.

,, Metoda retragerii aruncă în joc o rată de eșec semnificativă. In termeni matematici, există probabilitatea ca în peste 26% dintre cazurile în care este folosită (1 din 4 contacte sexuale!), să apară o sarcină nedorită. Unul dintre factorii de risc lichidul preejaculator, care poate conține spermatozoizi perfect pregătiți să fecundeze ovulul și care poate fi eliminat încă din momentul în care bărbatul are erecție. Așadar, chiar dacă multe femei spun că partenerul se controlează foarte bine și ejaculează în exteriorul vaginului, aceasta nu este o condiție suficientă pentru a preveni apariția sarcinii. În plus, există situații în care bărbatul nu poate controla perfect momentul ejaculării. Dacă punem la socoteală și stresul cauzat de îndoieli și tragem linie, avem, fără îndoială suficiente dezavantaje ale folosirii acestui tip de protectie.'' -https://www.planificaneprevazutul.ro/metoda-retragerii/

https://doareu.com/metoda-retragerii-un-risc-prea-mare/

https://www.planificaneprevazutul.ro/......-sigura-e/

| mariaaaa18 explică (pentru dullcat):

știu că sunt șanse însă știam că nu atât de mari, am vrut doar să văd ce părere au și alții. Mie mi-a venit.

| dullcat a răspuns (pentru mariaaaa18):

Ok atunci, aveti grija pe viitor.Numai bine.

| Mda01 a răspuns:

Nu prea inteleg aceste jocuri, prea va place sa va jucati cu focul, poate nu s-a intamplat nimic acum dar cine stie ce o sa mai rezulte din chetii ca astea, take care!