Eu și soțul meu cand am ajuns la concluzia că ne iubim și nu vom renunța niciodată unul la celălalt ne-am căsătorit și am promis ca vom fi credincioși unul altuia pana la moarte si ne tinem de cuvant pentru că amandoi suntem convinsi că atunci cănd respecți planul Creatorului cu privire la relații, ești
Pai daca nu ești sigură de viitor, nu mai bine cauți pe unu' de care sa știi sigur că nu te va înșela?
Nu poti anticipa asa ceva.
La modul in care ai spus tu, e foarte posibil ca daca tu nu te schimbi, asta insemnand sa incepi sa-l apreciezi, e posibil ca el sa ajunga la momentul in care realizeaza ca tu nu ai facut nimic pentru el, ba din contra, l-ai tot facut sa sufere, iar in modul acesta poate ajunge sa te insele, lucru pe care el nu s-ar gandi niciodata sa o faca daca i-ai oferi ceea ce iti ofera si el, adic dragoste neconditionata.
Multumesc pentru raspuns.
Arata-mi barbat care sa zica draga mea te voi bate te voi insela.toti zic ca nu o vor face.insa niciodata sa nu zici niciodata. Fundita?
Nu ai nicio garantie ca te va insela sau nu,asta numai daca ai abilitatea de a vedea in viitor,stii cum e,ce nu stii nu te afecteaza. Daca voi va iubiti unul pe celalalt nu inteleg rostul intrebarii, traieste clipa alaturi de el, ca este doar pentru cativa ani sau pentru o viata intreaga, si nu iti irosi timpul gandindu-te la chestia asta daca te va insela sau nu, asta doar cu timpul veti vedea.Sa iti dau un pont din experienta, daca barbatul te va insela iti vei da seama singura din felul in care se comporta cu tine, daca ai ajuns sa il cunosti destul de bine, o alta categorie de barbati mai destepti se ascund atat de bine incat nu ai cum sa iti dai seama, si o alta categorie sunt acei barbati care nu inseala deloc.Nimeni nu stie la ce se gandeste o persoana acum, peste un an, peste 2 si asa mai departe. Daca sunteti fericiti impreuna bucurati-va la maxim in continuare unul de celalalt, si nu iti ocupa timpul cu ganduri inutile care iti fac tie rau.Multa sanatate!
Da,se comporta foarte drumos cu mine, si eu i-am spus si a vazut ca sunt mai rece de felul meu, dar a zis ca ma intelege si ca ma iubeste asa cum sunt.
Ok,daca te iubeste, si tu il iubesti la randul tau, profitati la maxim de aceste momente ca si cand ar fi ultimele, si nu iti mai face rau singura gandindu-te daca te va insela sau nu ca nu isi au rostul aceste ganduri.