| Ravengirl a întrebat:

Bună. Am o relație de lungă durata cu iubitul meu. Din totdeauna facem dragoste doar cu prezervativ, nu vrea in ruptul capului sa renunțe la el(nu imi place mie cu) in conditiile in care sunt parteneră unica, facem controale regulate la ginecolog/obstetrica, iau si anticonceptionale. Il iubesc mult dar nu imi ofera niciodată o explicație pentru asta, desii fac tot pentru protectia noastră. Nu vreau să periclitez relatia in niciun fel mai ales ca am luat toate masurile de precauție pentru sanatatea noastra sexuala, cu toate astea...nu renunță la aceasta idee. Cumva, ma simt foarte dezarmata. Un sfat cum as putea sa rezolv aceasta situatie? O idee despre ce ar putea avea/care ar fi motivul pentru care nu vrea fara? (cand aduc in discutie asta nu e deloc receptiv si e vizibil jenat, chiar daca il abordez mereu calm. Deci discutia iese din calcul.). Am nevoie de un sfat, va mulțumesc, o zi frumoasa!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care penisul iubitului nu este afectat de o anumita maladie, comportamentul lui este inexplicabil din moment ce tu folosesti cea mai performanta metoda de protectie contraceptiva si de asemenea ai efectuate toate analizele la zi si in mod regulat te prezinti la consultatia ginecologice de rutina. In concluzie singura varianta care ar putea fi posibila si de luat in considerare ar fi cea legata de existenta unei anumite afectiuni maligne sau benigne, pe care doar asa o poate disimula. Presupunerea mea poate fi complet gresita, eronata, dar la fel de bine poate fi si veridica.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Deci. iei anticoncepționale, ți-ai făcut control pentru boli și tot nu vrea să renunțe? ăla ori e paranoic grav ori e prost. Trage de el calumea să-i afli motivele, aruncă-i analizele în față să vadă ca n-ai boli laughing) nu-i ok deloc ce face, e păcat să iei pastilele alea și să pierzi plăcerea prin prez.

| ywar a răspuns:

1. Sinceritatea in cuplu rezolva intotdeauna o problema.
2. Daca o face cu prezervativ sau fara nu inseamna ca te iubeste mai mult sau mai putin.
3. Poate el are ceva si ascunde.
Gandeste-te ca lumea aceasta este plina de neprevazut.

Răspuns utilizator avertizat
| danydinamo a răspuns:

Sauu, la unii băieți prezervativ ul ii ajuta sa aibă o rezistenta mai mare, sa nu se termine repede... E posibil și asa ceva sau sau are o afecțiune ceva...