| LadyMm a întrebat:

Am si eu o nelamurire, vitamina K opreste menstruatia? Si inca o intrebare : In perioada menstruala te poti excita? As vrea cat mai multe detalii despre aceasta si cat mai repede. Multumesc.

7 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Mor de ras. daca folosesti vitamina k cand iti da sangele pe nas asta nu insemna ca o pui si acolo jos.

| DarkMarie a răspuns:

În primul rând ceea ce întrebi tu în privința vitaminei K este un paradox. Noi avem în intestitul gros bacterii simbionte care produc vitamina K, un element important în oprirea hemoragiei, deci nu ai cum, dacă iei vitamina K să-ți înhibi menstruația, atâta timp cât se află în corpul tău vitamina respectivă... și da, cred că te poți excita și în perioada menstruației. Sper că te-am ajutat. happy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Vitamina K ( indicată de unii "neştiutori" ) NU opreşte/întârzie/amână menstruaţia, ci doar REDUCE ( în timp, NU instantaneu ) fluxul sângerării menstruale - vezi detalii la linkul :
http://www.csid.ro/health/cu-menstruatia-in-concediu-2743424/

http://www.medipedia.ro/......mg-ml.aspx

Şi, DA, în perioada menstruală te poţi excita, dar NU este indicat să întreţii relaţii sexuale în acea perioadă!

Toate cele bune.

| sofisis a răspuns:

Vitamina K este impotriva hemoragiilor. Cu alte cuvinte, reduce fluxul sangerarii. Nu opreste nimic.
Si mai are si efecte adverse.
In perioada menstruala unele femei se excita chiar mai des/tare decat in restul lunii....deci da.

| Alcyon a răspuns:

Sa nu faci prostia sa iei nu stiu ce porcarii doar fiindca nu mai vrei sa ai menstruatie. Unele femei urmeaza tratament ca sa le vina ciclul. Si da, in perioada menstruala te poti excita dar nu e indicat sa faci sex fara prezervativ, deoarece atunci esti expusa riscului de a face infectii.

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, in privinta vitaminei K, nu cred ca ar opri menstruatia, si menstruatia nu trebuie oprita doar pentru excitari. Lasati ca fenomenul natural de menstruatie sa se decurga de la sine. Va puteti imbolnavi de altele doar pentru cateva cilpe de palceri, si apoi veti regreta toata viata. Prin menstruatie, corpul feminin se curata de sangele nedorit. Asa se pot forma cheaguri de sange! Si vesti ajunge la spital fara sa vreti! Nu va jucati cu asa ceva!

| mariucaaa28 a răspuns:

Vitamina k doar incetineste menstruatia, nu mai este atat de abundenta