| Alex_Cata_1991 a întrebat:

Am si eu o problema, am o prietena care m-a placut anul trecut da eu nu mi-am dat seama...si anul asta eu o plac pe ea, i-am spus dar ea citez "nu vreau sa fiu cu nimeni", inainte sa o plac o placea un prieten foarte bun si lui i-a spus la fel. De curand mi-a spus sa astept sa am rabdare pana e de acord, am asteptat cam 3 zile, dar cred ca-si batea joc de mine...si m-am enervat si i-am spus ca nu suport sa o astept si chestii, ea nici cand o chemam pe-afara nu iesea. S-a suparat, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Mirajane09 a răspuns:

Parerea mea este sa-i lasi putin spatiu o perioada. Probabil vrea sa fie sigura ca mai simte ceva pentru tine inainte sa incepeti o relatie, si sa suferiti amandoi dupa aceea. Probabil simte nevoia sa fie singura acum, dar cine stie, poate mai incolo o sa iti raspunda. Daca ai rabdare cine stie ce se poate intampla...

4 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

I`ai ranit sentimentele si acum probabil se razbuna pe tine.Pe viitor fii mai hotarat.Nimanui nu`i place sa devina o a doua optiune.

Spune`i ca regreti alegerea facuta in urma cu un an si dovedeste`i ca o placi.Totusi de unde stii ca te placea daca nu ti-a spus`o ea? Poate nu placea deloc si doar ti s-a parut.

| Alex_Cata_1991 explică (pentru WaterDrop):

Mi-a spus.

| WaterDrop a răspuns (pentru Alex_Cata_1991):

Cu atat mai mult, las`o in pace.Nu va dura relatia voastra si probabil te va insela cu altul la scurt timp. Te tii dupa fundul ei pe riscul tau.

| vampiregirl2004 a răspuns:

Trebuia sa astepti mai mult cam 1-3 saptamani