Sigur te place tipu' ![]()
mai bine vb cu el si poate ca intelegi mai bine situatia ![]()
poate ii era frica de reactia ta... poate e mai timid
dar nu cred ca era "ametit". deca era ametit cu zice el atunci de ce vineri te-a pupat? si atunci era ametit?
Se preface ca era baut ca sa te ia dupa cires, sa te abureasca cum vrea el!
Si cred ca a vorbit cu adevarat cu amica ta cum ca nu sunteti impreuna din cauza ca tu nu l-ai luat in serios si nu vroia sa cada de prost, probabil e timid![]()
Vorbeste cu el daca iti place de el si intreaba-l daca vrea cu adevarat o relatie!
Daca te arati mai dispusa pentru o relatie, el nu se va mai codi si iti va spune adevarul!
Eu cred ca te place foarte mult!
Acum ramane la latitudinea ta daca crezi ca va potriviti!
E destul de aiurea. Inteleg chestiile astea. Probabil o sa incerce sa te evite. Daca face asta ia-l de manuta si vorbiti intre patru ochi. Spune-i ca il intelegi, a trecut si nu e nicio problema. Spune-i ca nu are rost sa va evitati. Trebuie sa vorbesti cu el si sa incercati sa fie ca inainte.
Sigur se preface si nu era ametit, poate a vrut doar sa te sarute si i`a placut dar nu vrea sa fie cu tine.Practic te-a folosit.
dar cine stie, da`i ceva de baut si poate iar te saruta si pana la urma o sa accepte sa fie cu tine.
Era ametit pe draq... ametit dintr-un pahar de bere... si el probabil zice ca a baut nu stiu cat, crezand ca asta impresionaza pe cineva... vad ca tu esti acel cineva ![]()
si cum fetelor le plac baietii "duri" nu vad ceea ce este evident... daca tu vrei sa iesi cu un astfel de tip este treaba da... dar te-as sfatui sa-l lasi in plata Domnului
Daca sarutul avenit din prima inseamna ca voi doi sunteti potriviti unul pentru celalalt, dar stii cand este ziua lui?
sa-i duci un cadou foarte frumos