| gandacel96 a întrebat:

sigh Am un prieten de aproape 5 luni si aseara s aflu ca ink vb ca fosta lui prt care a stat 2 ani... Eu am 15 ani el 19... Si mentionez ca am vb decat ca fosta si decate ori il intr p el d ea imi zice ca nu mai are nici`o trebuie ea mi-a zis aseara p chat la fb ca daca am ptn decentza sa ma dau l o parte deci chiar nu stiu p cine sa cred am vb ca fosta aseara si astazi cand ies afara o sa vb s cu el daca el continua sa vb ca ea? si mentionez ca stie ca pe mine nu ma lasa sa am o rel ca el [adica parintii] si cica d la el stie chestia asta. va rog help:X

Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Daca te dai la o parte asta ar insemna sa o lasi pe ea sa castige.
vorbeste cu el si spune-i ce ai vorbit cu fosta.
eu zic ca el inca vorbeste cu ea. de ce? de unde putea afla ea ca pe tine nu te lasa parintii sa ai o relatie cu el? doar de la el putea afla. sau tu cu fosta aveti prieteni comuni?
mai lasa sa treaca o vreme. daca fosta continua sa se bage intre voi 2, iar el nu ii da flit si tu vrei sa te desparti de el fa in asa fel incat el sa se desparta de tine. incepe scoala. spune-i ca nu ai timp, ai multe treburi etc ca sa nu te vezi cu el. si asa el iti va da papucii. daca ii dai tu papucii fosta o sa ramana cu impresia ca a castigat, ca te-ai dat la o parte din cauza ei.
daca e sa procedezi asa atunci cand iti da papucii sa pari ca nu te-ar interesa, ca nu iti mai pasa.
e urat cand intervine intr-o relatie o fosta prietena. de ce? pentru ca baiatul compara relatia voastra de acum cu relatia lui cu fata asta cu care a stat 2 ani.

6 răspunsuri:
| Barbiiie95 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, sa-ti clarifice situatia, fi directa si nu-l lasa sa isi bata joc de tine.Multa bafta.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Sfatul meu este să porţi o discuţie serioasă cu el, şi să lămuriţi lucrurile. Cere-i să îţi explice clar dacă mai are sau nu vreo legătură cu acea fată şi nu uita să îi spui de incidentul de pe Facebook. Trebuie să îi faci clar faptul că trebuie să aleagă şi să înceteze să se mai joace cu tine.

| zapalicii a răspuns:

Add: gabriela_diana_99. si iti zic mai multewinking

| Ralucutza a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate. Vrea cu ea? foarte bine atunci, da-i liber baiatului. Nu merita domnul asta al tau sa va aiba pe amandoua. Ia-ti inima in minti si spune-i clar si raspicat cum stau lucrurile. Pune-i fata in fata pe astia doi daca vezi ca lucrurile nu se rezolva si afla adevarul. Nu te minti singura, NU MERITA! Baieti sunt.ia scoate capul pe geam si vezi cati trec intr-un minut pe langa geamul tau. Daca te minte, atunci sa ramana cu ea.

| redtulip a răspuns:

Draga mea... ai doar 15 ani, printre cei mai frumosi ani deci esti mult prea tanara sa iti faci astfel de probleme. Cel mai bine e sa te distrezi cu grupul tau de prieteni! Iar prietenul tau cred ca vrea sa fie cu amandoua deci mai bine ori lamuresti problema cu el si ii spui ca ori tu ori fosta ori mai bine paraseste-l fiindca nu are suficient caracter! Dar dupa mine la ce ai scris te-as sfatui sa il lasi balta si sa iti vezi mai departe de adolescenta ta cea frumoasa. Multa bafta mai departe!

| Bettw a răspuns:

Hey! poathe iubithului taw inca ii place de fosta totuji 2 ani e o relatie lunga pe langa 5 luni oricum keva sigur nu krd ca e intre ei si vb si ei doar ca amici nu altceva dar asa sntm noi ftele cum vdem ca iubitzi nojtri vorbesc ca o alta fata saw una din marea lor istorie facem krize d gelozie pentru ca noi punem la fie care relatie suflet si tinem l fiecare baiat in schimb ei... miramaj daca au macar 2-3-4 relatii serioase... asa s revenim la intrebare tha hei st lini fatoo ca nu.i nimic intre ei dor vb si ei ca amici sau uh nu mai ti legatura ca fostii? sper ca te.am ajutath funda?happy