| pavel222222 a întrebat:

Buna,as vrea niste sfaturi legate de prietena mea, are 16 ani si avem 2 luni impreuna.Am intrebato daca e virgina dar ia ma intreaba daca are importanta, eu nu stiu ce sa zic ma iau difirite ginduri ca pe orice baiat, dati-mi niste sfaturi va rog ca nu stiu ce sa fac si cum sa merg mai departe peste asta pentru ca intr-adevar o iubesc sad

18 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Tu esti virgin?

| Emilian65 a răspuns:

Are importanta, pentru tine, daca este sau nu este virgina? Vrei sa muncesti mai mult cand o vei avea in pat?

| anonimg a răspuns:

Daca ea te-a intrebat ca are importanta pentru tine lucrul acesta, atunci trebuie sa ii apui adevarul -ca are.
Si prin faptul ca ocoleste raspunsul, asta inseamna ca este unul care sigur nu ti-ar place sa il auzi.
Daca tu esti virgin, atunci ia o fata ca tine. Nici nu ma sta pe ganduri in privinta aceasta. Altfel, daca vei continua relatia cu ea, toata viata te va macina gandul acesta; chiar si in anii timpurii ai vietii tale. Si nu este bine sa traiesti asa. Spune-i dar ca pentru tine are importanta. Si este de dorit lucrul acesta. Nu poti face casa cu o fata care ...nu este de casa, care nu-i sta picioarele pe-acasa. Fii liber, si vei fi fericit. Se gasesc fete pentru tine; dar nu pe toate strazile, si nici in baruri sau in discoteci -fete cuminti, care nu se cearta, educate din punct de vedere moral, sincere in inima lor, si care stiu sa practice abstinenta, si nu se lasa tarate de viciile tinerelor acestui veac.

Tu spui ca o iubesti pe fata cu care esti acum. Dar chiar daca ar fi asa, ratiunea si o dreapta judecata nu iti spun oare ca nu poti trai langa o persoana care nu este sincera cu tine? Si cu cat mai mult ca este un lucru destul de grav ca se joaca cu inima ta nespunandu-ti adevarul! Ea stie ca te framanti in gandurile pe care le ai. Te sfatuiesc sa renunti la ea fara parere de rau. Priveste lucrurile prin ochii lui Dumnezeu. El doreste binele tuturor oamenilor. Dar unii oameni nu au avut parte de educatie morala prin care ar fi putut cunoaste cat de importanta este sinceritatea in orice domeniu al vietii, si mai ales in relatiile de prietenie...

Si pentru ca ti-am scris lucrurile acestea, da-mi voie sa iti spun ceva mai mult, si anume: faptul ca esti mult prea tanar pentru ati face o relatie de prietenie cu o persoana de sex opus. Lucrul acesta se face doar din dorinta de a te casatori si ati intemeia o familie. Iar varsta ta nu o pot asocia cu varsta casatoriei.
Tinerii nu trebuie sa se implici in relatii de felul acesta decat daca au de gand si sunt pregatiti din toate punctele de vedere pentru casatorie. In mod normal, o relatie dintre un baiat si o fata trebuie sa isi ajunga implinirea, care este casatoria. Daca nu se ajunge acolo, atunci ambele inimi vor avea de suferit. Iar daca ar fi sa scriu motivele, nu cred ca mi-ar ajunge sa le scriu pe toate in noaptea aceasta. De aceea, prin abstinenta de a se face prietenii fara un tel si un scop precis, se evita multa suferinta.
Poate ca cineva ar spune ca facandu-ti prietenii cu persoane de sex opus iti alungi singuratatea; dar lucrul acesta este gresit, deoarece prieteniile cu persoanele de sex opus -in care scopul nu este casatoria- duce la implicatii dar si complicatii destul de mari.

| Alcyon a răspuns:

Mie mi se pare normal sa-ti intrebi partenerul cu cine si pe unde a umblat. Povestea cu "trecutul nu conteaza", e buna de adormit copiii. Daca iei vreo boala de la respectiva, in mod sigur o sa gandesti altfel. Probabil fatuca ta si-a ars-o cu vreunul pe la vreo 14-15 ani "ca sa vada cum e" sau pentru ca "sexul e la moda" si ala a a lasat-o cu ochii in soare. Din pacate, asta cam arata ce fel de educatie are (sau mai bine zis n-are).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ganduri ma baiatule? daca este virgina o sa-i creasca 4 coarne dupa ce o dezvirginezi tu? sa fim seriosi, nu mai intrebati prostii de genul asta ca o sa fiti luati drept tarani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil, inseamna ca ea nu mai este virgina. Nu ar trebui sa te deranjeze lucrul asta, pentru ca nu ai cum sa schimbi trecutul cuiva.

Tot ce conteaza este ce simti pentru ea si cat de bine va intelegeti impreuna!

Trebuie sa intelegi ca nu ai cum sa schimbi nimic din trecutul ei, ci ca ar trebui sa o accepti asa cum este happy Asa cum si tu poate ai gresit in trecut altor persoane, nu ai vrea sa fii judecat fata de greselile tale.

Va doresc numai bine si momente frumoase impreuna!

| BLeur a răspuns:

N-are încredere în tine. Dacă avea îţi spunea tot, cap coadă.

| pavel222222 explică (pentru BLeur):

Sh ce sa fac eu?

| BLeur a răspuns (pentru pavel222222):

Să îi spui, ori are încredere să îţi spună ori te desparţi de ea. thinking

| pavel222222 explică (pentru BLeur):

Da cum sa ii spun zi-mi te rog, formuleaza asa frumos, ca pin asa ceva ink nu am trecut

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru BLeur):

Nu e vorba de incredere, e vorba ca nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect

| Deyutza1039 a răspuns:

Nu mai e virgina! Si cred ca ii e rusine sa-ti zica thinking

| AndreiS25 a răspuns:

Nu ar trebui sa conteze absolut deloc.
Ideia e ca deja ai dat-o in bara daca ai intebato asa direct tongue.
Sfatul meu e sa te duci la ia si sa iti ceri scuze ca i-ai pus o intrebare indiscreta.Iar chestia cu sex la 16 anni eu zic ca mai puteti astepta un pic sa va cunoasteti mai bine cine stie. Bfta

| AndreiS25 a răspuns:

Asculta tu la mine pavel nimeni nu poate stii ce e in mintea unei fete. Ea te-a intrebat daca mai esti virgin?
Crezi ca pentru ia conteza daca esti sau nu virgin sau mia mult conteza daca o iubesti/te iubeste big grin Gandeste

| marcelbud a răspuns:

Vecinul de la 2 pentru el are importanta... asas toti baietii de varsta lui, iar la fata ii rusise sai zica pentru cred eu a facut o prostie si pare rau ca si-a pierdut-o cu unul care nu merita. Eu zic sa-i zici la fata ca nu conteaza eu te iubesc oricum cu sau fara virginitate si sa nu mai aduci aminte in viitor acest subiect de discutie. BFT

| Mikysor17 a răspuns:

Nu mai e virgina sigur, pentru ca daca era iti spunea da nu ocolea raspunsul. Nu mai e asta e daca spui ca o iubesti nu conteaza daca mai e virgina sau nu si asa in timpurile astea greu mai gasesti fete virgine big grin Asa ca incurajeazo si spune-i ca indiferent de raspunsu iei tu o sa o iubesti la fel :*

| love66 a răspuns:

Pai daca o iubesti, nu cred ca are importanta viginitatea ei..doar o iubesti nu?
asa ca mergi mai departe si vei vedea daca o sa poti, daca tot te intereseaza tare.

| pavel222222 explică (pentru love66):

Totus ma intereseaza..pentru ca eu nu stiu cu cine avut ia daca o avut, si nu stiu cum sa-i raspund ca ma intreaba daca are importanta, i-as spune ca are pentru ca intr-adevar are importanta