| alexiaaaa a întrebat:

as vrea si eu un sfat.am 12 ani si sunt cu un baiat mai mare ca si mine cu 9 ani si il iubesc enorm si am sperat foarte mult ca voi fi candva cu el, dar el a zis ca nu poate fi cu o fata doar daca face sex cu ea si eu nu stiu ce sa fac.am vorbit deja cu o prietena de-a mea care il cun dar ea a zis sa nu accept pentru ca el este golan, baiat de cartier si peste putin timp dupa ce ii dau ce isi doreste ma lasa.am dori un sfat urgent.va rog ajutati-ma

20 răspunsuri:
| madalina_8123 a răspuns:

Prietena ta te-a sfatuit bine. Eu pot sa adaug faptul ca ESTI FFFFF MICA PENTRU SEX. Corpul tau nu e dezvoltat pentru asa ceva. O fata poate face sex dupa 18 ani, nu inainte. Daca iti incepi viata sexuala inainte de 18 ani te supui unor riscuri foarte mari cum ar fi si cancerul de col uterin. Ce sa mai spunem de o posibila sarcina? Crezi ca la 12 ani esti suficient de matura sa-ti asumi asta? Cauta-ti un prieten de varsta ta sau cu maxim 2-3 ani mai mare daca vrei neaparat o relatie. Vei regreta mai tarziu daca vei face pasul asta. Nu-ti pierde copilaria! Prietenul tau la cei 21 de ani ai lui ar trebui sa fie constient de ceea ce face, dar se pare ca e nedezvoltat mental ori nu da doi bani pe tine. Te va parasi la scurt timp dupa asta. Ce sa mai spunem si de faptul ca, daca se va culca cu tine, va comite o infractiune? Poate lua intre 3 si 10 ani de inchisoare. Crezi ca se mai incrimina acest fapt daca era considerat normal ca un copil ca tine sa faca sex cu un major? Gandeste-te bine!

| monyk a răspuns:

Buna, sincer eu zic sa faci cum vrei, dar parerea mea este ca e cam devreme pentru asa ceva, nu esti destul de dezvoltata nici psihic nici fizic...acel baiat nu se gandeste oare ca esti micuta pentru asa ceva? Daca chiar ii pasa de tine, atunci te asteapta pana mai cresti, sau nu iti cere deloc asa ceva, ar trebuie sa gandeasca mai matur la varsta lui, nu te lasa inseala ca nu vreau sa suferi mai tarziu, nu face un pas care sa il regreti mai tarziu, ai mare grija, el e adult, tu minora...in plus nu cred ca prietena ta o spune din rautate, sigur iti vrea binele, mai ales ca e asa golanas, vrea sa te prosteasca, clar! Iti dai seama si parintii tai cred ca ar suferi sa afle ca ti-ai inceput viata sexuala de la varsta asta, asteapta sa fi pregatita si sa mai cresti, ca este imp si pentru asta, doamne fereste sa te alegi cu vreo boala sau cu vreo sarcina, iti dai seama ca ti-ai distruge copilaria, eu iti propun sa ii spui ca nu vrei si daca vrea accepta daca nu lasa-l in amarul lui, ca nu are rost!

| wanda a răspuns:

NU!
e o mare prostie!
face sex cu tine si dupa aceea te lasa!
cu 9 ani mai mare?:O
adica are 21

pfffff

si eu am tot 12...si am prieten... da nu d 21:O
ia si tu unu de vreo 14 15 16 maxim
si unu care nu isi bate joc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca ceea ce vrei tu sa faci se pedepseste cu inchisoarea, va nenorociti amandoi! faci un lucru total neadecvat varstei tale din foarte multe puncte de vedere! cat despre el!? ar face bine sa deschida ochii la timp inainte sa fie prea tarziu. oricum cred ca are ceva la cap daca accepta asa ceva! nu ma intereseaza daca te deranjeaza cuvintele mele, dupa parerea mea au cel putin un sambure de adevar! mai gandeste-te.

| Razvan a răspuns:

La 21 de ani tu ce crezi ca vor baietii. Oricum parerea mea e ca e destul de fraier tipul daca nu isi da seama ca poate intra la inchisoare pentru treaba asta.Sunt destule fete disponibile de varsta lui de ce naiba tine cu prisosinta sa iti strice copilaria?raised eyebrows
Nu mai sta pe ganduri si lasa-l pe baiatul asta de cartier sa plece ca nu-i a buna. Poate ca e frumos, are acel ceva care te atrage dar gandeste-te bine la intentile lui si la urmarile acestora.Si nu arunca cu capul inainte pentru ca vei regretawinking

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu o face şi ia-ţi gândul de la el. Dacă te ameninţă că te părăseşte dacă nu o faci, atunci felicită-te că nu ai acceptat...mai bine nu. ştiu şi eu un astfel de caz, dar băiatul a stat cu fata 2 ani şi ea tot nu a acceptat. Aici a fost vorba de iubire, pentru că el a lăsat-o doar atunci când a fost pregătită. Mai mult ca sigur te va folosi de câteva ori şi va trece la următoarea. Nu îţi strica copilăria pentru distracţia celorlalţi. happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu vrea sa fie cu tine, asa ca lasa-l in pace. Nu exista barbat care sa nu poata fi cu o fata cu care nu face sex, daca o iubeste cu adevarat. Acum, sincer, il inteleg. Daca tu ai 12 ani si el 21, inseamna ca veti putea incepe sa faceti sex peste minim 6 ani cand el va avea 27, iar tu iti vei termina studiile peste minim 10 ani, adica atunci cand el va fi depasit 30 de ani. Poate vrea mai devreme o sotie, familie, copii.

| yuli10 a răspuns:

La 12 ani nu ai altceva in cap?

am si eu cateva curiozitati:
ti-a venit ciclul?
in ce clasa esti? esti macar in clasa a5a?
clar nu ai buletin.
stii ce e o boala cu transmitere sexuala, cum sa te apari de ea sau de o sarcina nedorita?
dar cancerul de col uterin, ai habar ce e sau de ce se imbolnavesc femeile de el?

nu cred ca esti pregatita pentru asa ceva, sincer. si nu e vorba de tine neaparat, ci de orice fata de 12 ani.

si sincer, pana la urma tu ca tu, se accepta sa gandesti atat de imatur, dar nu inteleg ce e in capul aluia daca ar vrea sa faca sex cu o minora de 12 ani.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Baiatul acela nu te iubeste vrea doar sa te foloseasca. La varsta ta trebuie sa te gandesti la scoala nu la baieti, esti prea mica pentru asta.Si prietena ta te-a invatat bine, tine cont de sfaturile noastre.

| ana17 a răspuns:

Nu ...Stai linistita nu te incurcabig grin
Am facut aceiasi greseala ca si tine...Numai ca eu am crezut tot si m-am culcat cu el...acum dupa 3 saptamani mai dat cu flithappy
Oricum esti miqutsa pentru asa ceva:*
Gasesteti pe cineva care sa tina la tine (14-15 ani) care sa nu se gandeaska la sexhappy
Ai destul timp pentru astahappy
Profita de copilarie:* nu`ti strika viata ca minehappy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ai 12 fetita!
Numai sex iti trebuia tie. Daca te-ar auzi ai tai ti-ar trage o mamaaa de bataie!
Si cred ca o meriti, nu ai ce cauta la varsta ta sa ai prieten, mai mare cu 9 ani si golan, plus ca vrea doar sa ti-o traga!

| alexaalexandra a răspuns:

rolling on the floor)ai 12 ani? si esti cu unu` de 21 de ani?rolling on the floor si ne mai si intrebi ce trebuie sa faci.
e clar ca profita de tine. ce stii tu la 12 ani?laughing
fetito vezi de carte tu.

| BabyLove_7970 a răspuns:

Pf... eu am 16 ani si nu vreau sa fiu cu un baiat de 20 de ani doar pentru faptul ca la varsta asta diferentele astea conteaza foarte mult, da` pai tu la 12 ani sa ai un prieten de 21 nu e tocmai ok, iar el ar trebui sa aiba mai multa minte la varsta lui.

| tridord a răspuns:

Buna! Te sfatuiesc sa te gandesti foarte bine inainte sa faci asta. Nu cred ca vrei sa te supui riscurilor. La varsta ta nici nu ar prea trebui sa te gandesti la sex. La saruturi, imbratisari, iesiri in oras...asta e altceva, dar la sex NU. Acel baiat trebuie sa aiba o problema daca spune ca nu poate fi cu o fata decat daca face sex cu ea, mai ales ca este cu 9 ani mai mare ca tine.

| bianca_2777 a răspuns:

Sa nu te culci cu el, pentru ca vei avea mai mult de suferit decat daca el te lasa. daca si el te iubea, ti-ar fi zis ca asteapta momentul sa fi si tu pregatita, nu ca daca faci sex poate sta cu tine... ai mare grija de tine pe viitor. te pup. pa pa

| madalina182 a răspuns:

Nu face asta... e un nemernic care vrea doar sex, el pe tine te vede doar ca pe un obiect de trecut prin patul lui si atat

| taifunkiller a răspuns:

Buna, daca el vrea chestia asta inseamna ca nu te iubeste si daca o sa accepti sa faci sex cu el(ceea ce nu e bine)o sa iti para rau mai tarziu pentru ca el va fi cu tine pana va gasi alta fata cu care sa faca sex sau vei mai fi cu el dar te va folosi, si eu nu stiu ce minte are el:la 21 de ani sa vrei sa faci sex cu o fata de 12 ani.
Tu inca esti copila si nu e recomandat sa faci sex de pe acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da este un bait, de cartier un golan, poate un afemeiat nu ancerca sa te culci cu el este un baiat jmecher doar ca e mai anvarsta ca tine te poate duce de nas stie sa te vrajeasca dar pana se culca cu tine dupa aia nu te mai baga anseama nu o face esti anca prea mica ai vreme pana la 18 ani el se face ca te iubeste casaidai ce asi doreste nu te risca e periculos la ani tai, fata de ani care iare el, ascult-o pe prietena ta si sfatu pe care tilamdat eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar fi bine sa faci ce vrea el daca te iubeste cu adevarat nu sta cu tine doar sa faceti sex in viata sunt lucruri mai importante ca sexul si plus de asta ia in considerare sfatul prietenei tale si nu face sex pentru ca numai un golan ar vrea asta de la o minora si ar trebui sa te gandesti la varsta ta e prea frageda pentru a avea grija de o relatie

| pathiev a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai bine nu, no sa fie asa cum crezi tu ca o sa fie.Dar eu ti-am dat doar un sfat. Poti sa faci cum vrei! D
ar eu zic cz nu e bine