E putin cam devreme. Probabil il vei speria daca ii spui acum. Daca tu simti deja asta astepta sa-ti spuna el primul, astfel poate el iti va spune ca si el te iubeste din obligatie, daca ti-o spune fara sa-l constrangi vei stii ca o simte cu adevarat. Mai exista si posibilitatea ca tu sa ii spui si daca el nu vrea sa-ti spuna va fi un moment ciudat. Va trebui sa ai rabdare sa iti spuna, pentru ca daca o spune prea devreme exista si posibilitatea ca el sa-si doreasca ceva de la tine si sa creada ca te inmoaie asa. Nu te mai gandi la asta momentan, traieste clipa, iti poate arata ca tine la tine si fara sa ti-o zica.
De ce doresti sa fii mintita? Poate ca atunci cand vei avea si tu 21 de ani vei sti semnificatia cuvantului "te iubesc". Sper ca nu ai prea multe sperante de la aceasta relatie. Oricum ai mare grija, sa nu plangi!
Am avut si eu problema asta, crede-ma iti va zice pina la urma te iubescul mult asteptat!
Eram si eu nerabdatoare ca si tine, si uite ca intr-o seara dupa vreo 4 luni de relatie mi-a zis si te iubescul ala!
Nu te preocupa, stii cum se zice. Faptele sunt mai importante ca cuvintele! :*
Nu trebuie sa ti spuna neaparat ``te iubesc`` pentru mine sunt cuvinte fara sens.el trebuie sa-ti demonstreze asta..deci doar tu stii daca te iubeste prin comportamentul lui fata de tine. Sper ca ti am fost de ajutor...succes
Eu sunt de un an cu iubitul meu si pentru mine a fost dragoste la prima vedere. Spun pentru mine, caci lui i-a trebuit putin mai mult timp sa-si dea seama ca intr-adevara suntem facuti sa fim impreuna.
Sincer si eu muream de nerabdare sa ii spun te iubesc sau mai ales sa mi se spuna, dar am asteptat si a venit, dupa aproximativ 2 luni. Dupa prima luna l-am intrebat deschis ce simte pentru mine si a zis ca tine la mine mult, doar ca inca nu a ajuns la etapa in care sa spun cuvintele acelea 2. Acum mi le spune in fiecare zi si este persoana care ma face cea mai fericita.
Multa bafta!
Buna,pai iubitul meu mi-a zis primul"te iubesc"dupa vreo 2luni sau poate o luna si ceva, printr-un mesaj, desi eram de mana cu el, poate tot de teama.iar eu i-am zis dupa alta vreo luna.
cand simti atunci i-o zici.
WOW! Parca mi-ai descrie relatia mea :X eu am 16 ani, implinesc 17 peste cateva luni si el are 20, aproape 21 :X
Anisoara4 întreabă: