Mai toata viata am lucrat impreuna cu sotul si nu am vazut decat avantaje. Desi avem profesii diferite, ne-am completat unul pe celalat si in companiile unde am lucrat dar si in afacerea noastra, personala, pe care o avem de f multi ani.
Doamne ferește, sa știu ca vin la unitate și as tot vedea-o pe partenera mea, sa știu ca ies o groază de discuții, ca ar trebui sa ii dau comenzi sau sa primesc comenzi de la ea dacă e fi mai mare în grad ca mine. Total un dezavantaj deoarece dacă se întâmplă ceva și nu mai sunteți împreună o sa fie extrem de nașpa situația
Multe dezavantaje. Un singur avantaj daca lucrati la aceleasi ore, plecati si veniti impreuna.
De ce sunt impotriva?
Situatia in care unul greseste grav si e dat afara. Situatia in care dupa ceva timp telatia se rupe sau sunteti certati...
Trebuie sa mergi la lucru si sa te intalnesti si sa lucrezi cu partenerul...
As fi de acord doar daca e relatie de lunga durata si relatia nu a inceput la locul de munca!
Depinde de fiecare cuplu. Unii isi doresc acest lucru, altii nu ar suporta situatia
Eu de acum urmăresc sa fiu la aceeasi facultate cu iubita-mea si sa avem acelasi job si etc... eu consider un avantaj.
Adică nu am studiat atatia ani, nu am economisit atata timp doar ca sa fim in viitor 8 ore la joburi diferite si etc.
Adică nu stiu, iti dai seama ca mi si frica de anumite,, lucruri,, dar totusi consider un avantaj, cand va fi obosita sau ii zic ca acasa ii fac ceva cald de baut si ne vom relaxa =)
Un mare avantaj.
Logic, e foarte bine să testezi cât mai multe situații care pot genera "anumite discuții" cum spui tu, acum, cât e iubitul tău și nu-ți e soț.
Nu e normal să-l cunoști cât mai bine, să afli cum reacționează față de tine în anumite situații, etc?
Vrei să afli după?
anonim_4396 întreabă: