| dulcikata17 a întrebat:

ce părere aveți despre sexul anal? Iubitul meu tot ma roagă să facem si zice ca pana nu incerc nu am de unde sa stiu cum e, dar eu mor de frica si de rusine..ma gândesc ca i se va lua pe prez. fecale ..si ca va durea fff rau si ca cine stie ce probleme medicale pot face

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nici eu, dar aparent relațiile sunt mai complicate ca sexul.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Consider ca mi-ai confirmat un raspuns din urmabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Voiam sa fii sigur ca ai avut dreptate love struck

| Dana1999 a răspuns:

Nu o sa ai probleme medicale ca doar nu te violează. Cât despre fecale, îți faci clisma, deși el trebuie sa știe ca exista riscul sa se murdărească, nu ai de ce sa ți fie Rușine ca doar știți de la bun început ce implica sexul anal.

| Jus7t a răspuns:

Nu contează ce părere au alții, contează DOAR ce părere ai tu.
Dacă nu îți place ideea și ăla încearcă să te manipuleze să faci asta prin victimizări retarde sau altele îți găsești alt iubit și gata, ori dacă e handicapat și nu înțelege ce înseamnă "NU".

| JulesDC a răspuns:

Sunt fata și mie imi place foarte mult! Dar nu trebuie facut de fiecare data cand faceti sex, intr-adevar o pregatire minuțioasa, de fiecare data, la inceput va fi o durere, dar dupa maxim un minut si cu! multa rabdare! Va trece si se va transforma in placere! Dar incearca doar daca iti dpresti cu adevarat, nu pentru placerea lui! Multa sanatate!

| ElizaEliza2000 a răspuns:

Buna, iti spun din propria experienta, iti trebuie lubrifiere foarte buna si trebuie sa fi excitata foarte mult si relaxata in acelasi timp. Iti recomand sa bei o bere inainte si sa te penetreze usor si atent pentru ca pot aparea fisuri anale si sunt foarte dureroase a doua zi.

Întrebări similare