| Img2313 a întrebat:

Deci am inceput sa vorbesc mai mult cu un băiat de o saptamana, aproape două. Noi ne cunoastem de anul trecut cand mie imi plăcea de altcineva. Din vară, acestui băiat a început să îi placă de mine, dar eu l-am respins pentru ca in momentul ala vedeam doar intr-o singura directie care pe parcurs mi-am dat seama ca era total greșită. De vreo 2-3 luni am inceput sa il vad altfel pe băiatul pe care l-am respins atunci si am inceput sa vorbim. Problema e ca in primavara, iubita lui l-a înșelat iar băiatul pe care eu îl plăceam atunci ii este prieten, iar el si-a pierdut încrederea si mi-a spus ca are nevoie de timp sa ma cunoasca mai bine. Ce pot face ca sa ii demonstrez ca țin la el si vreau sa fiu cu el? (Precizez ca eu nu sunt genul de persoană care sa înșele sau sa aibă fel si fel de interese. Atunci eu doar am sperat la ceva care nu avea niciun rost si am deschis ochii abia spre sfârșitul anului.)

Răspuns Câştigător
| Ioanaaaaaaaa33333 a răspuns:

În primul rând, având în vedere că a trecut printr-o situație nu tocmai plăcută tot ce trebuie să faci acum e să îi demonstrezi că nu ești ca fosta lui, că poate avea încredere în tine, că îi vei fi alături indiferent de situație și îl vei ajuta mereu în tot ceea ce își propune în gând și chestii de genul ăsta care să îi ofere lui acel sentiment de încredere față de tine.Foarte importantă pentru el în această perioadă este comunicarea..Deci fii acolo pentru el.

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Doar cu timpul îi vei demonstra că ții la el.

| Trachi a răspuns:

Oferai timp, fii langa el, arata-i ca te intereseaza de el...