Noi nu avem de unde sa stim daca o sa te mai certi cu el, in viitor.Totul depinde de voi. Lasati unul de la altul, fiti mai apropiati, astfel totul va fi probabil mai bine ca inainte.
Daca o sa-l iubesti ca inainte sau nu, numai tu sti.Nu avem de unde sa stim ce se afla in inima ta.
Ca sa eviti certurile, ti-am spus ce sa faci.Lasa de la tine daca vezi ca respectivul nu lasa.
Rezerva-ti mult mai mult timp invatatului, si in scurt timp vei sti sa-ti raspunzi singura la astfel de intrebari. Tot atat de multe intrebari poti sa pui si altor probleme, si-ti vor fi mai folositoare decat dragostea la varste precoce.Nu va sta bine, dragi fetite! De ce va imbatraniti singure? Batranetea e mult mai lunga decat tineretea!
Daca te gandsti ca se va intampla se va intampla, eu te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la asa ceva si sa-ti continui relatia, dintr-o certuta mica nu are rost sa-l pierzi
O doamne, sa fii u sanatoasa de cate ori o sa te mai certi de acum
e ceva inevitabil, o sa aiba zile proaste el, sau o sa fii nervoasa u, si tot asa.important e sa va iubiti
Certuri vor fi si sunt inevitabile uneori impacarea este mai dulce decat orice dupa o cearta.Ai sa vezi. Daca ti-a spus asta inseamna ca tine la tine!
1:Ai procedat foarte corect
2:Nu cred ca nu o sa mai simti ca-l iubesti asta depinde de cum e relatia voastra si cum se comporta el
3
epinde de tine si el
4:Nu cred ca exista un ''anti-dot'' pentru asa ceva fa-te si tu ca ploua sau zii ceva de genu:''hai lasa sa nu ne mai certam ca iar ne despartim'' sau schimbi subiectul! Bafta
Draga @bulinutza123,
Ai facut bine ca te`ai impacat cu el...
dar cu pers iubitha nu te impaci doar fiindca a zis un lucru
trebuie si sa simti ca trebuie sa facia sta intelegi?
sper ca il mai iubesti la fel ca la inceput![]()
trebuie sa discuti cu el neaprat despre asta ![]()
despre certuri...
fundita?