Părerea mea este că ar trebui să-i fii alături.Chiar dacă el face astfel de lucruri poate se simte şi el singur.E normal să fii speriat dacă ameninţă cu cuţitul şi se droghează dar poate n-a fost aşa mereu.Mai bine ai discuta şi cu părinţii prietenului tău şi poate veţi reuşi să-l ajutaţi.
Sper că ţi-a fost de folos răspunsul meu.
Eu Iti propun sa nu mai stai ca el. Mai ales ca el fiind atat de periculos cine stie ce poate s mai faca. Ar trebui sal lasi si sa nu te mai apropii de el pentru o vreme pentru ca e foarte foarte perikulos s stai lng astfel de oameni. Sau daca incearca sa faca ceva intreaba l si u frumos dc se drogheaza sau noh. Sau mai bine nu il intreba nimic poate s va infuria ceea ce il va duke la ceva de neasteptat. Dci praktic eu spun sa nu mai umblii cu astfel de oameni;] sper ca tm ptut fii de ajutor:] Fundiitsa?:*
E naspa! nu te mai baga cu el, si daca te va accepta cu timpul te va invata sa te droghezi si alte chestii, si oricum el este baiatul de cartier care nu pune suflet unei relatii adica isi va bate joc de tine da fundaaaaaaaaaaaaaa!
Ce intrebare
. pai tu gandesti normal ca omu ii defect daca ti se apare tie normal stai cu el si fa ca el...
Daca se drogheaza sigur iti va face si tie la fell.Mai ales daca e drogat atuncea cand vb cu el sau stai cu el.
Pai poti sa il reclami la politie daca iti pune cutitul la gat...da-l dracu de ***