Fute prost? Nu cred ca exista, poare nu are experienta necesaea si e mai stangaci. Toti au un inceput. Eu as putea fi foarte intelegatoare, daca il iubesc mult, si nu i-as reprosa ca dureaza prea putin sau o are mica, nu stie sa o bage, sau mai stiu eu ce. Invatam impreuna. Nu-mi trebuie un robot, masina de bagat scula in mine si atat
Nu spune globul de cristal, dar daca exista iubire, va exista si intelegere in pat. Atunci cand iubesti te intereseaza daca cel de langa tine se simte bine si fiecare isi va da interesul ca pe langa propria lui placere, sa se simta bine si partenerul.
Cand am spus de stimulat, ma refeream la mai multe lucruri. Stimuli intelectuali, afectivi, nu doar sexul e un stimul. Zi-mi cat a durat cel mai mult o relatie bazata doar pe sex si atractie fizica? Hm?
Oricât, nu exista alta optiune. Daca cica "nu poti" inseamna ca iubirea lipseste cu desavarsire.
Nu as sta cu tine o secunda fara contact intim. Poti sa ma iubesti tu cat vrei. Ma faci sa astept, te fac sa ramai cu ochii in soare. Eu n-am timp sa astept. Sunt atatea femei, proaspat divortate care au nevoie de afectiune, ACUM, iar viata e prea scurta sa joc jocurile asteptarii ca asa are chef "O" femeie, repet, una, o femeie. Esti doar o femeie intr-un ocean de femei. De ce as sta sa astept pentru tine, cand altele imi ofera ceva, ACUM?
Oh, dar ai inteles complet eronat. Nu stiu cum de nu m-am facut mai bine inteles, dar voi incerca din nou.
Ce voiam sa spun este ca as astepta oricat, iar bărbaților care spun ca nu pot astepta, le lipseste iubirea fata de partenera.
Iubirea nu doar ca nu e decat sex, ci sunt lucruri distincte. Sexul e material, iubirea e un spiritual infinit. Singura utilitate comuna ar fi rolul sexului ca desăvârșire a iubirii absolute deja existente intre cei doi, iar eu consider ca ar trebui sa aiba loc doar cu partenerul pe viata. Nu putem nega necesitatea sexului, deoarece nu am vrea ca specia noastra sa dispara, iar alte metode medicale le consider imorale si impotriva naturii si crestinatatii.
Sper ca acum sunt pe deplin inteles.
Poate pentru ca, la un moment dat, vei vrea stabilitate si nu doar femei usoare care iti ofera sex ACUM cand si cum ai tu chef
Cred ca stabilitatea si o familie frumoasa o intretine O femeie care poate oferi mai multe in schimbul a putina rabdare Poti sa ai tu 5000 de femei pe an, crezi ca nu te vei satura candva? Probabil ca da si probabil ca atunci cand te vei maturiza mai mult vei intelege ce vorbesc. In relatie si in viata in general, nu e vorba doar de sex. Poate candva vei putea avea constiinta acestui lucru si vei privi femeia ca a fi mai mult decat un obiect sexual.
Asteptatul unei femei nu face altceva decat sa starneasca barfa intre muieri cam cat de fraier e ala pentru ca o asteapta. Ea i-a spus sa o astepte, si tot ea apoi se duce si se plange la prietenele ei ca-i fraier ca o astepata si ca se gandeste sa se desparta de el.
Cand zici ca "eu vreau stabilitate" se traduce in tu vrei stabilitate. Tu esti femeia, tu esti aia care ajunge la o varsta, vrea siguranta zilei de maine, vrea sa pompeze un bebe afara. Nu proiecta nevoile tale de femeie asupra mea. Eu vreau sa ma simt bine. Nu simt nevoia de stabilitate. Crede-ma, nu am nevoie de relatie ca sa am stabilitate. Eu sunt stabilitatea de care mentionezi, stabilitate care o pot oferi unei femei, dar pentru care ar trebui sa am motiv sa o fac.
Daca ai o problema ca eu ca barbat sa primesc sex, cand si cum am eu chef (si dupa felul cum ai formulat se pare ca ai o problema) inseamna ca nu-ti prea pasa de nevoile, asteptarile si placerile viitorului tau barbat, stii tu, ala care e dispus sa te astepte, ala care e dispus sa-si interzica nevoile biologice pentru jocurile tale de muiere.
De unde si pana unde ai ajuns tu la concluzia ca stii daca ma voi satura vreodata sau nu de sex sportiv? Poate nu ma voi satura niciodata, poate ma voi satura. Cert este ca eu pot sa-mi fac o familie cu mult mai tarziu decat poate o femeie. Iti garantez eu ca tu ca femeie odata ce ajungi la o anumita varsta, tu vei fi aia grabita, niti va pieri tie cheful de asteptat, iar aici nu ma refer la sex. Vei dori un partener de viata pe rapid inainte, nu va mai conta nici asteptarea, nici rabdarea. Tu vei fi aia grabita, sa faci copil, sa faci nunta, sa te recasatoresti, etc Asta sau vei deveni o babuta cu multe pisici.
Nu inteleg ce legatura are maturitatea cu abstinenta sexuala a barbatului de dragul unei femei. Ce legatura are? Matur sau imatur, eu nu imi refuz nevoile bioleogice, mai ales cand stiu din experiente anterioare ca asteptatul nu rezulta decat in barfa si batjocora intre muieri a acelui biet om care face acel sacrificiu. Am patit-o consecutiv de 2 ori si m-am lecuit.
Cand tu ca femeie nu vei privi barbatul ca obiect de succes si utilitate, poate atunci nu voi mai privi si eu femeia ca un obiect de sex. Si oricum, dupa o varsta femeia tanjeste sa mai fie privita ca obiect de sex macar o data. Poate nu ai ajuns inca acolo, dar vei ajunge. Iar daca nu, esti doar o exceptie, o statistica care nu ma afecteaza deloc. Oricum esti o persoana straina pe net care nu prezinta interes.
Asteptarea e o capcana si o mizerie. Cine asteapta femeia primeste fix ce are ea mai naspa de oferit, in final.
Daca e desteapta iese din discutie inca de la inceput.
Inca ceva, nu femeile dragute ne stimuleaza pe noi ci femeile bune, apetisante de-ti vine sa dai in ele ca surdu-n clopot. De principiu atitudinea este cea care face diferenta si baga barbatii-n boala. Ca o gaura intre craci aveti toate.
Asa da:
https://www.youtube.com/watch?v=zEf423kYfqk
Asa nu
https://www.google.ro/......ps?/search
"Nu suntem animale, sex si gata. Atat ne trebuie noua?"
Cand eram cam de varsta ta, si mie imi trebuiau mai multe. Dupa 5 ani de locuit impreuna cu cineva sa vii sa discutam iar.
Nu am pretenția din prima la sex, dar dacă după maxim 8 săptămâni nu există contact sexual şi ea numai e virgină, deja ceva scârție în ra
relație. Adică dacă nu eşti pregatit/ă de sex nu te băga într-o relație.
Atunci când începi o relație trebuie deja să iei în calcul factorul sex. Nu zic să o faci a doua zi, dar dacă după maxim două luni nu se întâmplă nimic ceva e putred, ori persoana respectivă e religioasă, ori pudică sau frigid, una din 3, iar dacă ești o persoană religioasă nu căuta pe cineva care așteaptă să și-o tragă în primele săptămâni/luni.
Daca are alte conceptii, valori si credinte inseamna ca nu ne potrivim. Nici nu as vrea sa fac sex cu ea.
Nu sunt sclav sau eunuc, relatie serioasa + asteptare si gata. Atat iti trebuie tie? Numai la asta iti sta capul?
Asteptarea este crearea perceptiei false a valorii unei femei, valoare inexistenta, dar creeaza acea perceptie prin fortarea abstinentei barbatului. Fereasca-i pe aia care pica in capcana asta. Cand o femeie se lasa asteptata, sexul nu e deloc bun, iar rezultatele nu justifica asteptarea. Repet asteptarea nu este nimic altceva decat creerea unei false perceptii de valoare a unei femei. NU PUNETI BOTUL. Viata e prea scurta ca sa astepti. VIATA E PREA SCURTA pentru jocuri muieresti.
Da, asa e. Fiecare cu preferintele lui. Presupuneam ca iti place de acea fata, de una care are insusite acele caracteristici. Dar normal ca daca nu iti place absolut deloc acea tipologie de fete, nici nu se pune problema de a fi impreuna cu ea si a fi nevoit sa "astepti"
farcry444 întreabă: