anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,eu am 14 ani si sunt îndrăgostit de o fata de 24 ani o iubesc foarte mult, cum sa fac sa fim iubiti? Ea acum 2 ani m-a respins si a spus ca sunt prea mic si cand sunt mai mare sa o caut va rog plz (16 cm e ok )

Răspuns Câştigător
| unknown116 a răspuns:

Legal, nu ai cum. Cred ca asta ar insemna pedofilie. Cand faci 18 ani caut-o, daca nu, o bagi in belele dupa parerea mea. Imi pare rau.

| PuieMonta2002 a răspuns (pentru unknown116):

Cand face 16 ca aia e varsta minima pentru consimtamant sexual in Romania

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

rolling on the floor) mai mare poate pe la 30 nu la 14 rolling on the floor)) fii serios, nu se uită fata aia în veci la tine

| Sofer a răspuns:

E mai mare de cât tine cu mult. Cauta o fata apropiata vârstei tale.

| NotNamed a răspuns:

Mai așteaptă 4 ani. Diferența de 10 ani nu e chiar așa de grava. Ce o face totusi problematica este ca tu esti cel cu 10 ani mai tanar si poate fi o problema in a întemeia cu adevărat o familie. Nu ai experiența necesara ca sa infemeiezi aceasta familie iar barbatul trebuie sa fie stâlpul casei. Doar n.o sa te invete femeia respectiva la 28 de ani cum sa fi barbat, si nu cred ca vorbim nici despre o posibilă aventura.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Ți-a spus asa doar ca să nu te raneasca! Încearcă sa îți iei gândul. Orice femeie normală la cap nu s-ar uita la un copil. Mai ales în context sexual cum îți dorești tu. Caută-ți o prietena de vârsta ta happy

| benga94 a răspuns:

Aia la 24 de ani vrea p.a
Stai liniștit tu pentru ea ești doar un copil

| Anonimboy17year a răspuns:

E ok 16 cm...

| Macra_Raul_1995 a răspuns:

Ea e un pradator sexual si te adementest cu bomboane