Da, e normal! Sincer nu e asa mare lucru sa fii cu cineva, iti ocupa mult timp, si e dificil! Fiecare la timpul lui!
Singurul lucru oarecum anormal e ca ai intrebat. Sunt baieti care nici pana la 25 de ani nu li s-au intamplat lucruri de genul asta. Stai linistit ca mai ai timp. Nu te uita dupa fuste de la varsta asta.
E normal deoarece esti mic acum, de la 18 ani in sus poti sa iti faci griji de asa ceva.
Esti mic mai ai rabdare ce te ia cumva p.a tarasi? stai linistit ca o sa ai dupaceea sa nu le mai faci fata... ce te stresezi tancule
Dar e normal cand mergi la scoala si nu inveti, faci absente, te tii de prostii si mai stiu eu ce, numai scoala nu? E normal ca la 13 ani nu sti sa scrii corect si scrii "n-am" in loc de "n-am"? E normal ca nu sti ce sunt alea semne de punctuatie din moment ce nu le folosesti?
La 13 ani de-abia aflasem diferenta dintre o fata si un baiat ! Sunteti cam obsedati! - genul de persoane care isi pun la status "te iubesc viata mea x-uleasca/x-ulescu, nu pot trai fara tine " sau " o iubesc si ma iubeste bla bla bla... Invata mai intai sa scrii si dupa, sa te preocupe gandul asta! "n-am","nicio" (daca intelegi ce vreau sa spun)!
Fara suparare!
anonim_4396 întreabă: