anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place mult un tip; Ne-am cunoscut de revelion, am stat impreuna si am ajuns sa ne si sarutam dar nu suntem impreuna. Daca ii propun sa iesim in oras nu refuza, ba chiar ii surade propunerea mea. Uneori vorbesc mult cu el si a doua zi pauza are treaba... Nu stiu ce sa cred sau ce sa fac are 16 ani si e stilu baietzas de cartier. Help! Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Lov3m3islittle a răspuns:

Daca e tipul baietazh de cartier las-o balta am fost cu un baiat si la fel am patit si nu iesi nikieri tot tu ai sa suferi dupa Crede-ma am trecut prin asta

e fff dureroswinkingCauta-ti un baiat care sa te merite...

Fundabig grinIti las id meu mada_96mada si vb

3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Pai tine-ti-o tot asa... si lasa-l pe el sa vina cu propuneri de iesit si chestii de genul.ca e baietas de cartier nu e nimic, si ei pot iubihappy dar lasa-l sa te caute ca sa vezi daca intr-adevar il interesezi, daca nu te va cauta.coteaz-o ca pe ceva de moment si atat

| mihaibr11 a răspuns:

Fara suparare dar nu te zgarie un pic pe timpan "are 16 ani si e stilu baietzas de cartier"? Tu ar trebui sa-l vezi ca pe un baiat. Cat despre partea cu treaba, gandeste-te ca poate are nevoie de libertate nu o sa stea fiecare zi doar cu tine. Gandeste-te cum vrei tu sa fie si daca iti convine mergi inainte cu el.

| Didy a răspuns:

Ok poate am uitat sa mentionez noi am fost impreuna doar in seara de revelion. Cat despre libertatea lui n-am treaba sunt total de acord sa avem amandoi o anumita libertate... Nu sunt absurda!