Am facut sex cu fereastra deschisa.da tot cu o femeie e mai bine.am incercat cu capra, de taiat lemne.da am fost vazut si atentionat, ca e pericol de viol forestier.un sex oral cu o gura, de canalizare.larga rau.parca intra trenul in tunel.cel mai ciudat loc? la subtiori, si ea sa dea din mana ca trenul, si in nari.bafta,si nu te complica prea mult.sexul e frumos normal, intr-un cadru romantic, cu dragoste, siguranta si incredere.succes.celelalte sant doar porcarii animalice.
Cel mai des cred ca in pat
Locuri ciudate: Plaja, padure, cabina de proba. Urmeaza avion
Cel mai des în dormitor.
Cele mai ciudate în natură, pe balcon, la o nuntă, în mașină, în cort.
Cel mai des acasa la iubitul meu in pat si pe birou...iar cel mai ciudat loc in gradina intre rosii si in baie intr-un avion privat in timp ce mergeam in vacanta eram doar noi 2
)
Cel mai des este patul, si cel mai ciudat in supermarket sau in scoala
Daca tu esti cea din poza m-as risca si eu intr-un avion )
Da ce avuti sunteti draga... avion privat doar pentru voi 2..hmmm
Avionul era inchiriat...in fine ne-a venit cheful si am mers in baia avionului...pana la destinatie am avut 2 meciuri) oricum muream de plictiseala pentru ca aveam 9 ore de zbor
Fain.fain...9 ore cu avion inchiriat..ati trecut oceeanul cu siguranta..cam scumpa distracta. oare cat o fii costat..mmm
Mda am trecut oceanul atlantic...trebuia sa ne ia doar 7 ore dar avionul a avut intarziere 2 ore, in fine cand am ajuns in Santo Domingo era o caldura insuportabila si noi cu haine groase de toamna )
RockPassion94 întreabă:
anonim_4396 întreabă: