| Emilia1015 a întrebat:

In urma cu aproximatix 2 luni, mi-am inceput viata sexuala. Aseara, la o ora dupa actul sexual, am observat cateva urme de sange pe lenjeria intima. (mentinez ca menstruatia nu trebuie sa-mi vina acum) De la ce poate fi? Multumesc!

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sangerarea dupa contact sexual este un semn mare de alarma. Poate fi de la infectie genitala, dar si de la o rana pe col (care este o leziune precanceroasa). Trebuie neaparat sa te vada un ginecolog in interval de maxim 48 de ore de la sangerare (ca sa poata inca identifica locul sangerarii si sa ia de acolo o biopsie daca considera ca este cazul). E bine sa te vada ginecologul la care ai fost si dupa inceperea vietii sexuale, dar daca nu poti ajunge atat de repede la el, poti apela si la alt medic.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Cel mai bun sfat avizat este al medicului ginecolog, el te cunoaste are fișa ta in baza de date, te duci frumușel la el si il intrebi, te va consulta si vei afla cauza, nu cauta pe TPU raspunsuri, ca vezi ca raspunsuri primesti, ai punguțe cu sange care se sparg, raspunsul lui Rebeca este bun de Cronica cîrcotasilor sa rîdă ăia de ea si cu fundul.

| Jassmina a răspuns:

Sangerarile intre mestre nu sunt niciodata de bun augur.
Mergi la ginecolog si vezi ce este acolo, ca nu-i de joaca!

| RebekaRebee a răspuns:

E normal.
Tu ai un fel de punguta cu sange, iar atunci cand baiatul si.a introdus penisul punguta aceea s-a spart nu se intampla nimic.
Doar ca nu mai esti virgina odata cu spargerea pungutei cu sange

| Brigaela a răspuns (pentru RebekaRebee):

Sper ca e doar o gluma foarte foarte proasta

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru RebekaRebee):

Tu esti medic de specialitate? Sau raspunzi ce ti trece tie prin tărtăcuța aia, cum poti sa spui tîmpeniile astea ca ea are punguță cu sange, dar ce e cu transfuzie? E in spital? Despre ce punguță vorbesti? Si daca fata respectivă căreia tu o desteaptă i ai raspuns aiurea fara sa ai habar, cred ca si tu ai o punguță la creier, prin care iese toată prostia, ce varsta ai Rebeka

| Ilaria_Turturica_1973 a răspuns:

Nu este neaparat sa te dezvirginezi din prima, exista o "ata" care se rupe la un anumit moment, se poate rupe din prima sau dupa cateva relatii sexuale iar in momentul in care acea "ata" se rupe apar si cateva pete de sange. Acum sincer nu stiu daca este posibil ca timp de 2 luni sa intretii relatii sexuale si abia acum sa ti se rupa acea ata dar este si asta o posibilitate. Daca nu esti sigura si ti se mai repeta mergi la un ginecolog.