Na asta e nu stiu ce sa zic oricum esti inca prea tanara dar cel mai bine e sa nasti copilul ...in nici un caz sa nu avortezi iar apoi ori il cresti tu ori il oferi unei familii care chiar isi doreste unul dar nu poate avea. Iar mama ta va intelege oricum macar inveti ceva bun din asta ca altadata va trebui sa te protejezi
Acuma nu-ti raspunde ea iti raspun eu cel care sunt in poza 1 fata e majora daca tot insitai ca are 15 si 2 daca nai stiut Romania ocupa locul cel mai inalt din europa in ce priveste avorturile si asta este una din probleme cele mai grave care o are Romania la ora actuala din puct de vede a natalitati si mortatilati mai pe scurt pentru tine care spui la alti sa citeasca roamania e plina de batrani un proces ireversibil. dar din pacate pentru un tip ca tine care nu se documeteaza e usor sa spuna la ati sa citeasca si sa se educe dar habar n-are de altceva.
Si ultimu punct iti spun foarte frumos totu se invarte in jurul lui Dumnezeu chiar si tu si in daca mori peste un minut sau mai incolo sa stai linistit ca tot o sa dai fata in fata cu Dumnezeu sa-i spuna El daca a avut fata dreptate in cea ce o zis asa ca nu te precupa. nu te zbate mult sa aruci cu vorbe urate in teologie sau in Dumnezeu ca nu inpresioneaza pe nimeni ca la urama si tu stii in sinea ta ca Dumnezeu exista si biblia e deptarul unui om ca sa stie trai coret dar ma gadesc ca nu ai citit niciodata ce e in ea deea vorbesti usor si invers daca vrei sa stii cums a traiesti incorect lasate informat de societate sa vezi unde ajungi si dupa aia la final explica-i lui Dumnezeu de ce tiai scapat viata de sub control. succes
Poftiiiiim? vai de capul tau...iti sugerez sa nu faci avort! si da..trebuie neaparat sa vorbesti cu mama ta! Succes!
Cauza pentru care Romania are problema cu avorturile e foarte simpla, lipsa de educare a minorilor (vezi sectiunea adolescenti si dragoste). Si nu vreau sa intru in debaterii teologice cu tine, dar iti spun doar atat : Din moment ce pomenesti atat de mult pe dzeu, asta inseamna ca ai frica lui, atunci crestinule zi-mi sincer, ai relatii sexuale cu partenera ta?
Daca da si nu esti casatorit ti-ai semnat sentinta tu singur cu membrul tau de la rai.
Cea mai buna decizie! Felicitari pentru maturitate(pacat ca a vennit prea tarziu) si sarcina usoara! Sper sa il si pastrezi si sa nu il abandonezi.
Du-te si fa un avort cat mai repede ca daca trece timpul nu vei mai putea face avort si o sa-ti para rau SAU spune-i mamei tale ce s-a intamplat poate o sa inteleaga BAFTA!
Vorbeste cu mama ta si veti gasi impreuna raspunsuri la toate intrebarile tale, ea trebuie sa iti fie cel mai bun prieten. :*
Doamne fereste. Mai fata, esti sanatoasa? Cum dracu sa ramai insarcinata la 15 ani, de bunavoie, nu ca ai fi fost abuzata sexual sau ceva?!
Si avortul va asigur ca nu e o solutie, mai bine il dai spre adoptie, decat sa il omori.
Felicitari! Asa iti trebuie, daca ti-o trebuit pla fara sa te informezi calumea si chiar daca ar fi fost un accident ai fi putut face avort pana acum...Dar, daca tu crezi ca e mai bine sa pastrezi copilul si sa ill faci sa se chinuie, oricum e doar un embrion, fa un bine si gandeste-te macar cat ai cheltui lunar cu el si la faptul ca ar trebui sa-ti abandonezi studiile. Da, da acu' o sa zici ''Da sta mama si tata vor sta cu el, sau rog pe cineva!'', pana cand? Sunt sigura ca acel copil va avea motive sa se mandreasca cu o mama ca tine...
Este decizia ta ce vrei sa faci pe viitor.
Oricum pentru ca nu ai stiut sa te protejezi acum o sa regreti indiferent de ce hotarare ai lua.
Daca ai o familie care te sprijina si o situatie financiara cat de cat decenta atunci pastreaza copilul sau daca nu vrei sa il pastrezi baremi da-l spre adoptie....sa aiba macar o sansa.
Nu e o solutie avortul...
Omori un suflet...nu lasi un animal pe strada.
Gandeste-te bine ce vrei, pana la urma tebuie sa iti asumi responsabilitatea faptelor tale.
Indiferent ce decizi sa faci pe viitor.
Si 2 ) Alege-ti mai bine idiotul cu care te culci data viitoare.
Daca te-a lasat gravida si a plecat...atunci bv,stii sa ii alegi.
Daca nu, atunci gandeste-te bine ce faci in continuare.
Daca spui ca mama ta nu e impotriva, nu ar putea ea sa te ajute sa il cresti in asa fel incat sa iti termini studiile si proiectele de viitor? Sau ai putea sa il dai spre adoptie, bineinteles. Sunt atatea cupluri care nu reusesc sa aiba un copil. Nu fa avort, o sa ai remuscari toata viata. Este pacat sa iei viata unei fiinte!
Embrionul ala are viata! Nu are ea niciun drept sa i-o ia, cum nici ea nu i-a dat viata! Nu va mai pacaliti atata cu,, e doar un embrion,,,,, e doar o bucata de carne,, etc. Intr-o zi veti da socoteala pentru astfel de sfaturi date! daca toate femeile ar gandi asa, tu nu ai mai fi existat azi!
Nu are cine sa te ajute ...sunt doua variante : avort sau il pastrezi ..insa avortul este unul din cele mai mari pacate
Bună!
Eu NU ştiu ce calcule ai făcut tu!
În ianuarie ai făcut sex NEPROTEJAT cu ejaculare intravaginală ( http://www.tpu.ro/......apte-si-a/ ) şi testul de sarcină era POZITIV în 14-20 ianuarie ( http://www.tpu.ro/......mi-a-arat/ )...
Deci, după socotelile mele, ar trebui să fi însărcinată în luna a 4-a!
Apoi, în 20 ianuarie doreai să foloseşti AC Diane 35 - http://www.tpu.ro/......e-am-avut/
Deci, am impresia că te PLICTISEŞTI şi pui întrebări AIUREA!
Toate cele bune.
Avortul nu e o soluţie, omoră un copil nevinovat doar pentru că nu a fost atentă, responsabilă, etc