| 00000000009999999999222233333333333 a întrebat:

Buna la toti mai am si eu o intrebare. Daca am avut relatie si mi-a sa inceput ciclu apoi am facut un test si mi-a arat doua liniute apoi asta e ca-s insarcinta sau cum ca nu pot intelege?

8 răspunsuri:
| Anemona2020 a răspuns:

Buna pai daca ai facut sex iar dupa ti a venit ciclu nu esti ...Mai explica mi odata.eu sper ca am inteles bine dar mai explica odata daca doresti.

| 00000000009999999999222233333333333 explică (pentru Anemona2020):

Am avut relatii si dupa 14 zile mi-a venit ciclu si am facut un test si mi-a aratat doua linii si se poate sa fiu insarcinata sau doar asa sa fie ceva neimportant? in intrebarile mele mai este o explicatie uita-te si vei vedea

| raysaa a răspuns:

Logic ca odata ce testul ti-a aratat 2 liniute inseamna ca esti insarcinata!

| DiazAndreea a răspuns:

Da,esti insarcinata, chiar daca ti-a venit ciclul

| xanderblackx a răspuns:

Felicitari... esti insarcinata... data viitoare ai mai multa grija. numai bine

| AndreiPiticu99 a răspuns:

O sa ai un bebel ce numei pui, sa nu te puna sf. drac sal avortezi

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Fata mea daca esti minora nu ai cum sa faci avort, doar cu ambii parinti langa tine atat ai voie. Si in + de asta, aia ce ti-a venit tie nu era menstruatie, si pun pariu ca nu era sange, era un lichid de culoare maronie big grin Aia iti da de veste k ai ramas insarcinata. De regula simptomele apar dupa 14 zile. Cat despre testul tau de sarcina, felicitari vei avea un bebel. Sa nu faci avort ca ai sa regreti, poti risca sa nu mai faci copii. Take Care si protejati`va...

| meseriasul88 a răspuns:

Buna esti tu sigura ca ti-a venit ciclul eu nu cred ca a fost ciclu pai vezi testul ca sa fii sigura ar trebui sa faci testul de 2 sau 3 (normal cu alt test) si daca arata tot 2 linii inseamna "felicitari ai un bebel"