Incearca sa ii faci rost de numarul de telefon, dupa care il poti suna. Daca ajungeti sa va intalniti, dupa o vreme, explica-i ce simti, si poate iese ceva, Bafta!
Psihoyounger
Ai rabdare, timpul sigur iti va da solutia cea mai buna sa-i atragi atentia odata! Pana atunci, continua sa te uiti la el insistent, daca va fi sigur ca-l placi si este la randu-i interesat de tine, pentru el e usor sa intre in magazinul mamei tale si sa intre-n vorba, sau atunci poti intra chiar tu! Succes!
Cel mai usor ar fi sa faci cumva de id-ul lui de mess...pentrru k vorbind pe mess ii poti spune tot ce vrei.
pentru ca la telefon poate iti este greu sa ii spui anumite lucruti.sau nu sti cum sa incepi .etc
si pe mess... ii poti spune ca il tot vezi mereu si ca ti-ar place sa va vedeti macar o data.
poate fi si o intalnire de amicitie.
ca nu ar fi nici o problema
adica...
daca te place din prima a lui o sa fi.
:X
dar in caz ca nu are id de mess...
ramane doar sa te duci personal la el.
fata in fata.
si sa ii spui tot ce simti.
fi sincera.
si fi "true"
...
trebuie sa ai curaj daca vrei sa ai ceva legatura cu el
mult succes!
Daca nu cunosti pe cineva comun, care sa-l stie si pe el... Ai putea realiza o mica sceneta, gen sa scapi ceva cand tocmai trece el, poate te ajuta si mai departe, vezi tu sau sa te impiedici... Sau pur si simplu te duci la el si te prezinti- sunt cutareasca si am observat ca si tu ma placi, nu ai vrea sa iesim la o cafea? Vezi ce zice, eu iti ti pumnii. Sau folosesti si tu o fraza de agatat gen inima mea a fost arestata si are nevoie de un avocat
Sa vii sa ne spui daca ai reusit :*
Lasa-l pe el sa faca primul pas stiu ca nu ai rabdare, dar gandeste-te ca poate are prietena sau iubita si nu ti-ar placea nici tie sa se bage cineva peste voi nu? Poti sa te imbraci cu gust, poti trece,, intamplator "pe traseul lui dar poti intreba si ceva de genul:Spuneti-mi si mie va rog cat este ora?"Mai mult ii poti da imopresia ca esti disperata...
Un sfat: nici un baiat/barbat/mascul cu mintea la cap si care se respecta nu va baga in seama o fata/femeie/tipa care ii acorda prea multa atentie, da' poate ca unii n-au nevoie de aer sa respire. Baga-te-n vorba cu el daca te tine papagalu' si te duce capu' sa-i intri pe sub piele. Si inca o chestie: daca nu zice nimic, ori e timid, ori il amuza modul in care te uiti la el, si believe me ca nu mananc rahat, daca e a doua varianta, nu da doi bani pe tine si nu se merita sa te ambalezi aiurea ca s-ar putea sa-ti para rau mai tarziu. Oricum, imi pare rau (din punct de vedere virtual) ca nu am cum sa te ajut cu un sfat mai bun, da' nici tu nu dai prea multe detalii. Aveti ceva in comun? Asta e prima chestie pe cate trebuie' s-o afli. S-ar putea sa nu va potriviti la caracter. Te-ai gandit la chestia asta, sau pe tine nu te intereseaza decat ca-i dragut? Ar putea fi criminal in serie sau violator de ursuleti de plus, cine stie!