Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Cam asa ma gandeam si eu, dar daca tot are 18 ani asa cum pretinde, este grava situatia!
					Daca tu esti majora, inseamna ca ar trebui sa fiu doxa in stiinta. ( nu ca n-as fi).
Imi pare rau, o fata ''majora'' ar trebui sa se descurce perfect ( cu gramatica).
 Poate ai 18-4 anisori sau 18/2 anisori?

Tu sigur ai 18 ani? Modul in care ai scris ma face sa cred ca in spatele calculatorului sta un OM care este analfabet, care nu a prea avut tangete cu scoala.Recunosc nici eu nu scriu perfect mereu dar nu fac gafe asa!
Esti o fata pe care nu mi-ar placea niciodata sa o am ca iubita deoarece:
1. Daca apare altul care iti spune ca te place pleci cu el si il lasi pe actualul? Sunt femei frumoase care aud de 100 de ori pe zi ca sunt frumoase de la diversi baieti/barbati!
2.Nu as putea sa fiu cu o fata care nici macar sa scrie nu stie!

Si tu ne "jignesti" pe noi prin modul in care te exprimi asa ca orice ar fi, iti meriti soarta  . Oricum nu am inteles nimic din povestioara ta. Mai incearca la anul!
. Oricum nu am inteles nimic din povestioara ta. Mai incearca la anul!

Am o întrebare : De care îți place mai exact? Dacă îți iubești prietenul nu te despărți de el. Niciodată un prieten bun care te vrea nu-ți va cere să te desparți de prietenul tău atâta timp cât ține la tine. Baftă!
					Pai cel mai bine e sa ii zici frumos aluia cu care esti ca acum vrei sa te acsezi pe alte lucruri mai im portante din viata ta si altele...  te desparti asa ''omeneste'' si pe urma vei vedea care este treaba cu celalalt
 te desparti asa ''omeneste'' si pe urma vei vedea care este treaba cu celalalt

Tu stii ce simti si la cine tii cu adevart, Alege persoana pe care o iubesti da fi sigura ca si ea ar face lucrurile astea pentru tine,