| DraguTzaElla a întrebat:

puteti sa ma ajutati? ieri am aflat ca prietenul meu a fost la o nunta, unde s-a dat la mai multe fete, le stiu pe acele fete si sunt urate, iar in urma cu 3 saptamani s-a dat si la o colega de ea mea, el a zis ca a facut misto, dar nu parea asa. Pe facebook nu mai intra si nici la sms-uri nu-mi raspunde. O prietena imi zisa ca el poate mai tine la mine si nu intra de teama ca vreau sa ne despartim. Oare sa fie asa? voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| VadTot a răspuns:

Cred ca amandoi sunte ti niste copii Destul de imaturi sunte ti la varsa curiozitati si Nu va dati seama ceea ce se intampla cu voi!laughingAcum pe bune Ce ai vrea sa ti spuna direct ca nu te mai place si nu te mai are in suflet Pai ce baiat care si ar iubii prietena ar pleca la o nunta singur? De ce crezi ca s-a dus singur? Oare nu ca sa si faca de cap? Sa se distreze asa cum vrea doar un baiat? Acum scuza ma dar cred ca esti extrem de imatura si ai o varsta destul de fragila nu i asa? 15 16? Ani? Asa ca sfatul meu este sa l uiti si sa nu l mai cauti! Daca el nu te va cauta sfatul meu este sa l uiti Definitiv! ok? tu esti fata din poza? Daca da vreau sa ti spun ca esti extrem de frumoasa sunt sigur ca multi ar dori sa te aive linga ei! Te pup bye bye sa ai grija de tine

| DraguTzaElla explică (pentru VadTot):

Mersi foarte mult pentru sfat, si da eu sunt fata din poza.bye``.pup

| VadTot a răspuns (pentru DraguTzaElla):

Imi poti spune si mie de unde esti cati ani ai? imi placi foarte mult, puup bye sa ai grija de tine

3 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Toane de copii! Va va trece!