anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vrut sa ma despart de prietenul meu, dar el m.a implorat sa nu o fac.Pana la urma mi s.a facut mila si am mai acordat o sansa relatiei.Ce sa fac? Eu nu.l mai iubesc si aceasta relatie ma face nefericita, insa nu vreau ca el sa faca vreo prostie daca ma despart.

8 răspunsuri:
| iubiris a răspuns:

Cea mai buna solutii ar fi sa discuti cu el despre ce simti tu! parerea mea este ca el ar face totul sa te recucereasca

| WhiteLover a răspuns:

Nu poti sa stai din mila,o sa-l ranesti mai tare pentru ca o sa devi indiferenta,si va face mai rau daca isi da seama, va zice ca stai cu el doar asa, il iei de fraier. spune-i ca nu mai simti la fel si ca vrei sa faceti o pauza, sa te mai gandesti. poate in pauza aia ii va trece si la el, va cunoaste pe altcineva

| aSuLe a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca nu mai simti nimic si atata timp cat relatia asta te face nefericita nu are rost sa o cresti.

Răspuns utilizator avertizat
| Weezymihai a răspuns:

Uneori trebuie sa faci si sacrificii pentru propria fericire. Sti foarte bine ce ai de facut, stai linistita, n-o sa moara

| yellowalien a răspuns:

Un singur sfat îţi dau: Nu sta niciodată cu cineva din milă! Iubire din milă nu există! Dacă nu te desparţi de el acum, îl faci să creadă că mai are o şansă şi apoi să sufere inutil.
Mai degrabă rămâneţi prieteni, explică-i cum stă treaba şi ajută-l să treacă peste. Nu cred că e vreun psihopat, să se arunce de pe undeva sau să-şi taie venele. Sunteţi tineri, aveţi toată viaţa înainte. Faptul că nu i-a mers cu tine nu înseamnă că nu îi va merge cu nicio altă fată.
Curaj! Fă ce trebuie făcut!

| Dexter27 a răspuns:

Tu aberezi foarte tare in chestiunea care o relatezi, u cred ca esti prea mofturoasa, baiatul acela te iubeste foarte mult si u da-i cu bolovani. De ce nu-l mai iubesti? Cum poti spune ca ieri il iubeai si azi nu-l mai iubesti. Baiatul asta e o persoana cu mult suflet si nu merita o fata asa rea ca si tine, daca vrei sa fie fericit va trebui sa te desparti de el, pana la urma nici o fata nu este de ne-nlocuit. Dar te rog sa o faci cumva treptat, prima data sa se obisnuiasca cu ideea ca despartirea e iminenta si o sa-si dea singur seama ca asa e mai bine.

| WhiteLover a răspuns (pentru Dexter27):

Nu a spus ca ieri il iubea si azi nu, si in plus o fata se poate indeparta de un baiat din diferite motive.ea nu ne-a spus, dar poate nu o trateaza cu respect, vocabularul, comportamentul in sine probabil ca o deranjeaza.stiu caz real al unei prietene care era tratata extrem de urat de iubit,i-a dat chiar si prima palma,iar el a rugat-o sa nu se desparta de el, ca el nu poate trai fara ea, o iubeste, nu mai face, etc.sti unde s-a ajuns? la vanatai pe brate si tras de par! acum nu spun ca asa e si in cazul ei, dar nu poti sa stai langa o persoana daca nu este conform cerintelor tale, sau daca s-a schimbat.