Cea mai buna solutii ar fi sa discuti cu el despre ce simti tu! parerea mea este ca el ar face totul sa te recucereasca
Nu poti sa stai din mila,o sa-l ranesti mai tare pentru ca o sa devi indiferenta,si va face mai rau daca isi da seama, va zice ca stai cu el doar asa, il iei de fraier. spune-i ca nu mai simti la fel si ca vrei sa faceti o pauza, sa te mai gandesti. poate in pauza aia ii va trece si la el, va cunoaste pe altcineva
Spune-i pur si simplu ca nu mai simti nimic si atata timp cat relatia asta te face nefericita nu are rost sa o cresti.
Uneori trebuie sa faci si sacrificii pentru propria fericire. Sti foarte bine ce ai de facut, stai linistita, n-o sa moara
Un singur sfat îţi dau: Nu sta niciodată cu cineva din milă! Iubire din milă nu există! Dacă nu te desparţi de el acum, îl faci să creadă că mai are o şansă şi apoi să sufere inutil.
Mai degrabă rămâneţi prieteni, explică-i cum stă treaba şi ajută-l să treacă peste. Nu cred că e vreun psihopat, să se arunce de pe undeva sau să-şi taie venele. Sunteţi tineri, aveţi toată viaţa înainte. Faptul că nu i-a mers cu tine nu înseamnă că nu îi va merge cu nicio altă fată.
Curaj! Fă ce trebuie făcut!
Tu aberezi foarte tare in chestiunea care o relatezi, u cred ca esti prea mofturoasa, baiatul acela te iubeste foarte mult si u da-i cu bolovani. De ce nu-l mai iubesti? Cum poti spune ca ieri il iubeai si azi nu-l mai iubesti. Baiatul asta e o persoana cu mult suflet si nu merita o fata asa rea ca si tine, daca vrei sa fie fericit va trebui sa te desparti de el, pana la urma nici o fata nu este de ne-nlocuit. Dar te rog sa o faci cumva treptat, prima data sa se obisnuiasca cu ideea ca despartirea e iminenta si o sa-si dea singur seama ca asa e mai bine.
Nu a spus ca ieri il iubea si azi nu, si in plus o fata se poate indeparta de un baiat din diferite motive.ea nu ne-a spus, dar poate nu o trateaza cu respect, vocabularul, comportamentul in sine probabil ca o deranjeaza.stiu caz real al unei prietene care era tratata extrem de urat de iubit,i-a dat chiar si prima palma,iar el a rugat-o sa nu se desparta de el, ca el nu poate trai fara ea, o iubeste, nu mai face, etc.sti unde s-a ajuns? la vanatai pe brate si tras de par! acum nu spun ca asa e si in cazul ei, dar nu poti sa stai langa o persoana daca nu este conform cerintelor tale, sau daca s-a schimbat.