| Dani600 a întrebat:

Bună seara! Sunt un om simplu am 38 de ani împliniți acum în ianuarie și sunt un tip mai introvertit într-o mica măsură dar și foarte timid când vine vorba despre fete. Nu reușesc să întâlnesc pe cineva cu care să rezonez și de câte ori se întâmplă să întâlnesc o fată mă pierd și devin statuie și nu știu cum să plec mai repede din preajma ei. Nici bine nu arăt din păcate! Ce pot face să reușesc să întâlnesc pe cineva?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La varsta ta ar trebui sa incerci sa faci cunostintă cu femei, nu cu fete.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand te vei satura de singuratate vei invata sa deschizi gura, sa nu mai ingheti sis a-i vorbesti, fiindca nimeni d epe fata pamantului nu te poate ajuta, daca tu nu vrei sa inveti a deschide gura si a te adresa respectuos unei femei, ca la aproape 40 nu mai gasesti tu fete care sa vrea sa fie cu tine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"devin statuie și nu știu cum să plec mai repede din preajma ei"
Se pare ca eviti femeile, cum ai vrea sa-ti faci relatie?

Mergi la un psiholog sa te ajute cu starile astea de blocaj. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai si pana la varsta asta ce ai facut? Si eu sunt un om introvertit de fel. Dar chiar si asa, am mai vorbit cu fete/femei pana acum. Eu te sfatuiesc sa vizitezi un psihoterapeut. La varsta asta cam ai nevoie de unul.

| FreddieM a răspuns:

Omule simplu de 38 de ani, ia fa-ți un profil pe Tinder și începe sa te întâlnești acolo cu ceva tipe, sigur e una asemeni ție, simpla și de 38 de ani, care-și cauta perechea. Am un coleg de 50 de ani, cu niște experiente conjugale eșuate, nu prea arătos, dar foarte de treaba, isteț și amuzant. Uite pe Tinder, și-a tras o tipa cu 5 ani mai tânără, super faină, într-o săptămână s-a mutat la el, și după 2 ani de convietuit și după ce au văzut ca se foarte potrivesc, s-au căsătorit legal. Desigur ambii au copii din relații anterioare, dar sunt la casa lor. Dacă vei cunoaște una cu copii, sper sa nu fie asta un impediment pentru tine, doar nu speri ca vei găsi un cu zero obligații sau experienta de viață.
Mult succes.
Cheers

| AliGab a răspuns:

Timiditatea de la o varsta in sus devine prostie

| Kufu95 a răspuns:

Dacă nu conversezi cu ușurință cu alte persoane, nici cu o femeie nu poți și mă refer la un care să aibă ceva în comun cu tine, nu la una care să nu ai ce vorbi despre subiectele despre care te interesează și pe tine, crede-mă că nu e o diferență.

| 1onur a răspuns:

Niciodată nați avut nicio relație până la această vârstă dacă nu deranjez că întreb.

| Greusscristim a răspuns:

Trebuie sa îți faci curaj sa cauți o femeie apropiata de vârstă ta cu copii ca fete de 20 de ani nu mai găsești la ani ăștia păcat ca au trecut atâta ani fără sa guști din plăcerile vieții alții au făcut-o cu fetele de la vârste mici gen 14 15 ani în fine nu e o tragedie anii pierduți se pit recupera dacă ai curaj și cauți o creștină nu fete cu pretenții și fițe mai ales ca nici fizicul nu te ajuta cauți o femeie după teapata ta roagă-te și Dumnezeu are grija și de tine alții se căsătoresc s-o la 40 de ani

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Greusscristim):

La anii astia daca nu a reusit pana acum sa vorbeasca cu o fata/femeie, crezi ca daca ii zici acum, va fi un cuceritor a doua zi? El are nevoie de 1-2 ani de psihoterapie comportamentala si de socializare.