| yonel321 a întrebat:

Buna sunt baiat am 14ani.si vreau sa stiu. deci pana acum 2 seri ieseam cu o fata, pe care o placeam, o luam de mana, ii puneam mana pe par o mangaiam, ei ii placea, parca si ea se dadea p langa mine.azi din pacate sa comportat cum nu trebuie cu mine adica.eu i-am cerut pe mess conferinta cu un baiat, ce a vb cu el.am rugato frum, i-am spus daca nu mi-a dai ma supar. ea tot nu mi dato. iar acel baiat care e prtn bun cu mine, si vbea cu ea, care eram gelos pe el. el ia cerut conferinta lu fata asta sa vada ce a vb cu mine. ea imediat i-a dat conferinta. m-a deranjat rau.azi i-am spus dc i-ai dat conferinta lu baiatu ala, si mie nu miai dato? ea cica am inteleso gresit. i-am sp numai vb cu tine. iaq ea.asta e dorinta ta, nu te pot obliga.deci m-am certat cu fata pe care o placeam, iar acum ma doare, dar maine imi trece. vreau sa stiu. trebuie sa-mi caut o alta fata pe care so plac, sau sa nu caut dloc decat sa ma distrez? adica sa numai sufar pentru alte fete. spuneti-mi si ce credeti in legatura cu intrebare mea, si cu ce vam povestit. dau funda promit.deci eu chiar vreau sa stiu ce credeti

9 răspunsuri:
| adryana_2327 a răspuns:

Pai, in primul rand esti prea mic pentru a avea o relatie. sfatul meu este de a nu mai iesi cu acea fata si de a mai astepta putin:*

| NoChanceForUs a răspuns:

Cred că e ceva la fel de trecător ca și inteligența.

| Andreyutzz43 a răspuns:

Esti destul de mic...acum nu te critic dar, daca tu nu vrei sa suferi trebuie sa mai astepti 1, 2 ani...asa am patit si eu chiar in seara asta.m-am certat cu prietena mea pentru ca m-a inselat.iar acum tot eu sufar.deci parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti putin, nu foarte multbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Alexăndruţaa a răspuns:

Hei thinking
Pai tu ai luat.o cam din scurt gen: Dka nu.mi dai conversatia cu tipu` ala nu mai ai ce discuta cu mine. In timp ce tipu respectiv i.o fi zis: Da.mi si mie conversatia cu baiatu` sa vad ce vrea.batting eyelashes.
Clar ca ea l.a acceptat pe el laughing. Noi, fetele suntem tare dificile in anumite privinte, chiar nici noi nu ne intelegem cateodata rolling on the floor. Ei asa suntem noi. Trebuie sa fi mai finut putin nu s.o ti din scurt. Si ca sa nu mai "suferi" incearca sa.ti gasesti tot felul de activitati, care sa te distraga kiss. Succes.

| NoChanceForUs a răspuns (pentru Antipaticu):

La nimic, reiese asta din ce am zis.

| Euics a răspuns:

straight face uite. din povestea tah, am obs k acea fata nu te place...sincer in locul tau m'as distra, as sta cu prietenii prin parca, pe la scl, m'as ocupa de hobby'urile mele, ma roog si cand e sa-ti placa o fata, nu ezita sa-ti deschizi inima, poate este fata potrivita dar daca nu, incearca sa treci peste (orikat ar durea) pentru ca asa este viata.si cauta in continuare dar in acelasi timp distreaza'te... sper ca te'am ajutatbig grin

| NoChanceForUs a răspuns (pentru adryana_2327):

De ce dracu' am citit „felație" prima dată, nu știu!

| vladtdr333 a răspuns:

Eu zic sa inveti sa scrii apoi sa te gandesti la fetewinking