Pai, in primul rand esti prea mic pentru a avea o relatie. sfatul meu este de a nu mai iesi cu acea fata si de a mai astepta putin:*
Esti destul de mic...acum nu te critic dar, daca tu nu vrei sa suferi trebuie sa mai astepti 1, 2 ani...asa am patit si eu chiar in seara asta.m-am certat cu prietena mea pentru ca m-a inselat.iar acum tot eu sufar.deci parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti putin, nu foarte mult
Hei
Pai tu ai luat.o cam din scurt gen: Dka nu.mi dai conversatia cu tipu` ala nu mai ai ce discuta cu mine. In timp ce tipu respectiv i.o fi zis: Da.mi si mie conversatia cu baiatu` sa vad ce vrea..
Clar ca ea l.a acceptat pe el . Noi, fetele suntem tare dificile in anumite privinte, chiar nici noi nu ne intelegem cateodata
. Ei asa suntem noi. Trebuie sa fi mai finut putin nu s.o ti din scurt. Si ca sa nu mai "suferi" incearca sa.ti gasesti tot felul de activitati, care sa te distraga
. Succes.
uite. din povestea tah, am obs k acea fata nu te place...sincer in locul tau m'as distra, as sta cu prietenii prin parca, pe la scl, m'as ocupa de hobby'urile mele, ma roog si cand e sa-ti placa o fata, nu ezita sa-ti deschizi inima, poate este fata potrivita dar daca nu, incearca sa treci peste (orikat ar durea) pentru ca asa este viata.si cauta in continuare dar in acelasi timp distreaza'te... sper ca te'am ajutat
De ce dracu' am citit „felație" prima dată, nu știu!